Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια το 8ο Δημοτικό Σχολείο Κορδελιού συμμετείχε στους Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ «Δρόμος σε Ανώμαλο Έδαφος», που διοργανώθηκαν από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Δυτικής Θεσσαλονίκης, στα Λουτρά Λαγκαδά, την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2026.
Το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε από 8 μαθητές και μαθήτριες, οι οποίοι αγωνίστηκαν με ενθουσιασμό, αγωνιστικότητα και σεβασμό στους κανόνες και τους συναθλητές τους.
Η συμμετοχή τους αποτέλεσε μια σημαντική εμπειρία, δίνοντάς τους την ευκαιρία:
• να δοκιμάσουν τις αντοχές και τις δυνάμεις τους,
• να βιώσουν τη χαρά της συμμετοχής,
• να καλλιεργήσουν το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι,
• να αναπτύξουν συνεργασία, αυτοπεποίθηση και ομαδικότητα.
Περισσότερο από τα αποτελέσματα, αξία είχε η προσπάθεια, η συμμετοχή και το χαμόγελο των παιδιών στον τερματισμό.
Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριές μας για την άψογη παρουσία τους και στους γονείς τους για τη στήριξη!
Η Φυσική Αγωγή συνεχίζει να διδάσκει στα παιδιά μας πως ο αθλητισμός είναι χαρά, υγεία και τρόπος ζωής.
🏅 Συνεχίζουμε δυναμικά!
Η υπεύθυνη εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής
Θωμαή Δήμου

























