Μια «αγκαλιά» από βιβλία για τη Βιβλιοθήκη μας!

1769974383820Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στη μαθήτρια Μ.Χ  και την οικογένειά της για την ευγενική τους πρωτοβουλία να δωρίσουν μια εξαιρετική συλλογή λογοτεχνικών βιβλίων στη σχολική μας βιβλιοθήκη.
Πρόκειται για σύγχρονους τίτλους και προσεγμένες εκδόσεις, απόλυτα εναρμονισμένες με τα ενδιαφέροντα των παιδιών του Δημοτικού. Η προσφορά αυτή είναι πολύτιμη για εμάς, καθώς υπηρετεί τρεις βασικούς στόχους:
  1. Ποσοτική αύξηση: Η συλλογή μας μεγαλώνει, προσφέροντας περισσότερες επιλογές στους μικρούς μας αναγνώστες.
  2. Ανανέωση περιεχομένου: Οι νέες κυκλοφορίες κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον των παιδιών, φέρνοντάς τα σε επαφή με τη σύγχρονη λογοτεχνική παραγωγή.
  3. Ενίσχυση της Φιλαναγνωσίας: Κάθε νέο βιβλίο  καλλιεργεί και ενισχύει ακόμη περισσότερο την αγάπη των μαθητών μας για το διάβασμα, μετατρέποντας τη βιβλιοθήκη σε έναν ζωντανό χώρο ανακάλυψης και δημιουργικής φαντασίας.
Η φιλαναγνωσία δεν είναι απλώς μια δεξιότητα, είναι το κλειδί για την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και της ενσυναίσθησης. Τέτοιες πράξεις προσφοράς αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης για όλους τους μαθητές μας.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση