Επίσκεψη της ΣΤ΄ τάξης στο 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου-Κορδελιού

Την Τρίτη 22 Απριλίου τα τμήματα της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας επισκέφτηκαν το 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου-Κορδελιού. Σκοπός της επίσκεψης ήταν οι μαθητές να γνωρίσουν το χώρο στον οποίο θα συνεχίσουν από την επόμενη σχολική χρονιά τη φοίτησή τους και να έλθουν σε επαφή με κάποιους από τους καθηγητές καθώς και τα μαθήματα που αυτοί διδάσκουν.

13a 6a

4a

8a

9a

11 7a

Τους μαθητές υποδέχτηκε ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου κ. Ερκοτίδης Γεώργιος. Καλωσόρισε τα παιδιά και τα ενημέρωσε σχετικά με τη λειτουργία του Γυμνασίου και τις νέες προκλήσεις που θα έχουν να αντιμετωπίσουν. Στη συνέχεια οι μαθητές, χωρισμένοι σε δύο ομάδες, επισκέφτηκαν κατά σειρά την αίθουσα Πληροφορικής, το κλειστό Γυμναστήριο, την αίθουσα Τεχνολογίας καθώς και την αίθουσα Φυσικής-Χημείας όπου οι καθηγητές των μαθημάτων αυτών τους έκαναν μια μικρή ενημέρωση για τα αντίστοιχα μαθήματα. Οι μαθητές μας εντυπωσιάστηκαν ιδιαίτερα από τη διαδραστική παρουσίαση  πειραμάτων  που έκανε ο Χημικός κ. Παναγιώτης Κύκλης.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου-Κορδελιού κ. Ερκοτίδης Γεώργιος
στους ¨Ντελάληδες του 8ου¨.


Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση