4ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής: Οι Ντελάληδες του 8ου

Τέλος, δημιουργήσαμε και ¨Το λεξικό της εφημερίδας¨. Εδώ εξηγούμε διάφορους όρους που έχουν σχέση με την εφημερίδα όπως ανταποκριτής, επικαιρότητα κ.ά.

Ακόμη στην εφημερίδα μας μπορείτε να βρείτε βιβλιοπαρουσιάσεις, συνταγές, εικαστικά και πολιτιστικά θέματα, ενδιαφέροντα πράγματα για ζώα, φυτά, το περιβάλλον, τις εκπαιδευτικές μας επισκέψεις, τις απόψεις μας για διάφορα θέματα  και πολλά άλλα.

Για να γίνει γνωστή η εφημερίδα μας στους μαθητές και στους γονείς του σχολείου μας προχωρήσαμε σε μια ¨διαφημιστική εκστρατεία¨. Φτιάξαμε αφίσες που τις κολλήσαμε σε όλο το σχολείο. Δημιουργήσαμε ακόμη μια έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας που περιλαμβάνει διάφορα άρθρα από αυτά που έχουμε αναρτήσει στην ηλεκτρονική έκδοση. Μοιράστηκε δωρεάν σε διάφορα μέρη του Κορδελιού όπως στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, σε βιβλιοπωλεία και αλλού.

Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τώρα τον τρόπο που εργαζόμαστε.

Δουλεύουμε για την εφημερίδα μας τόσο στο σχολείο όσο και στο σπίτι. Στο σχολείο εργαζόμαστε  άλλες φορές η κάθε τάξη χωριστά και άλλες φορές και οι δύο τάξεις μαζί. Αυτό μας αρέσει και περισσότερο. Όταν δηλαδή μαθητές από τη μία τάξη πηγαίνουν στην άλλη και αντίστροφα. Σχηματίζουμε έτσι ομάδες που αποτελούνται από μαθητές και της Ε1΄ και της ΣΤ3΄.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση