↑ Επιστροφή σε Το σχολείο μας…

Ο χώρος μας…

Το 8ο Δημ. Σχολ. Ελευθερίου-Κορδελιού βρίσκεται στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου και συστεγάζεται με το 13ο Ειδικό Σχολείο καθώς και με το 7ο και 8ο Νηπ/γείο Ελευθερίου Κορδελιού. Η ίδρυσή του δημοσιεύθηκε στο 92/21-6-91 Φ.Ε.Κ. τ. Α΄ αριθμός 242/21-6-91. Το 1996 προήχθη σε δωδεκαθέσιο με την υπ’ αριθμ. 657 Φ.Ε.Κ. 30-7-96 απόφαση του υπουργείου Οικονομικών και Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Έως το 1995 συστεγαζόταν με το 7ο Δημοτικό σχολείο Ελευθερίου – Κορδελιού σε δύο βάρδιες. Το Σεπτέμβριο του 1995 μεταφέρθηκε και στεγάστηκε στο δικό του διδακτήριο. Λειτουργεί πάντα σε πρωινό κύκλο, διαθέτει δώδεκα αίθουσες διδασκαλίας, γυμναστήριο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (λόγω του μεγάλου αριθμού μαθητών έχει μετατραπεί σε αίθουσα διδασκαλίας), αίθουσα Η/Υ.

Ο αριθμός των μαθητών που φοιτούν είναι περίπου 300. Tο 1995 το σχολείο μας εντάχθηκε στο πρόγραμμα «ΜΕΛΙΝΑ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ».

Από τη σχολική χρονιά 2010-2011 λειτουργεί ως  Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (ΕΑΕΠ).

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων