Η συμμετοχή μας

Το σχολείο μας συμμετείχε στο 4ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής με την παρουσίαση της ηλεκτρονικής σχολικής μας εφημερίδας ¨Οι Ντελάληδες του 8ου¨. Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 8 και 9 Μαΐου 2012 στο ΝΟΗΣΙΣ.

Αρχικά συμμετείχαμε στο Προσυνέδριο Δυτικής Θεσσαλονίκης (28 Μαρτίου 2012), ένα από τα 8 Προσυνέδρια που πραγματοποιήθηκαν στην Κεντρική Μακεδονία. Οι συμμετοχές στα Προσυνέδρια ανήλθαν στις 354. Τα τελικά αποτελέσματα για τις συμμετοχές στο Συνέδριο ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 20 Απριλίου 2012.

Στο 4ο Συνέδριο παρουσιάστηκαν  95 εργασίες και 56 e-Posters. Στην Κεντρική Σκηνή παρουσίασαν  τις εργασίες τους 37 Δημοτικά Σχολεία. Ένα από αυτά ήμασταν και εμείς. Ακόμη 19 Δημοτικά παρουσίασαν τα e-Posters τους. Από τη Δυτική Θεσσαλονίκη συμμετείχαν 10 Δημοτικά με τις εργασίες τους και 6 με e-Posters, από τα 34 που πήραν μέρος στο Προσυνέδριο.

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων