Έκδοση Δράσεων του σχολείου σε βιβλίο

Η Ελληνική Εταιρεία Προστασία της Φύσης εξέδωσε ένα Βιβλίο (ISBN 9789607197412) με  υλικό που  παρήχθη στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Μαθαίνω για τα Δάση» και συγκεκριμένα στον Πανελλήνιο διαγωνισμό «Περιβαλλοντικά Εκπαιδευτικά παιχνίδια για το δάσος» τη σχολική χρονιά 2021-2022.

Τα παιχνίδια που θα βρείτε στις σελίδες του βιβλίου προωθούν τη βιωματική/ανακαλυπτική μάθηση, τη συμπεριληπτική εκπαίδευση, τις νέες τεχνολογίες και την ευαισθητοποίηση των μαθητών/τριών σε ζητήματα που άπτονται της περιβαλλοντικής αειφορίας.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που στο Βιβλίο περιλαμβάνονται τα παιχνίδια που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν από τη σχολική μας μονάδα και κατάφεραν να διακριθούν στις κατηγορίες τους.

Αυτά είναι τα:

  • «Οι κάρτες του Δάσους», σελ. 48-53, εκπαιδευτικοί : Στίνη Αγγελική, Αναστασοπούλου Ευαγγελία, Βασιλούδης Γιάννης και οι μαθητές/τριες αυτών
  • «Δασούπολη», σελ 54-59, εκπαιδευτικοί: Χάλδα Βάγια, Φωστηροπούλου Γεσθημανή, Τσανούσας Δημήτρης, Βασιλούδης Γιάννης και οι μαθητές/τριες αυτών

 

Το βιβλίο αναπτύσσεται  στον παρακάτω σύνδεσμο :

https://drive.google.com/drive/folders/1FMktguysZj-Zah9cOUHz_XHR1P93FXBR?usp=sharing

η διευθύντρια

Κ. Κανάρη

A page 0001 Β page 0001 Γ page

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση