Επιταγή 200 ευρώ για αγορά εγκεκριμένου τεχνολογικού εξοπλισμού

Αγαπητοί γονείς -κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι από χθες,  Δευτέρα 5 Απριλίου 2021, ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων επιχορήγησης  του Α΄ Κύκλου του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα» μέσω ειδικά διαμορφωμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι οι οικογένειες με ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα έως 6.000 ευρώ, οι οποίες δικαιούνται να λάβουν επιταγή 200 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο ηλικίας από 4 έως 24 ετών το οποίο φοιτά σε δημόσια εκπαιδευτική δομή στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να καταθέσετε την αίτησή σας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.digital-access.gov.gr ή απευθείας την ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων δικαιούχων στη διεύθυνση https://beneficiary.digital-access.gov.gr/.

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται από τη Δευτέρα, 5 Απριλίου έως και την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021.

Οι επιταγές (όσων αιτήσεων εγκριθούν)  θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις 12 Απριλίου έως και τις 30 Ιουλίου 2021 για την αγορά εγκεκριμένου τεχνολογικού εξοπλισμού της επιλογής των δικαιούχων.

 

Παρατηρήσεις

1) Η πλατφόρμα των αιτήσεων ζητάει κάποια στοιχεία σχετικά με τη φοίτηση των ωφελούμενων τέκνων (όπως ο αριθμός σχολικού μητρώου για τους μαθητές). Αυτά μπορείτε να τα αντλήσετε από το mySch πηγαίνοντας στον ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ και εκτυπώνοντας/βλέποντας τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΘΗΤΗ.

2) Λόγω υπερφόρτωσης της Πλατφόρμας, έχουν παρουσιαστεί προβλήματα στη λειτουργία της. Ενημερωθήκαμε ότι θα αποκατασταθούν άμεσα τα προβλήματα.

Επίσης και το mySch υπερφορτώνεται με αποτέλεσμα να βγάζει ένδειξη ότι δεν αναγνωρίζει το μαθητή.

3) Συνιστούμε οι ενδιαφερόμενοι να προσπαθείτε τακτικά να συνδεθείτε τόσο με την Πλατφόρμα όσο και το mySch  και κατά προτίμηση σε χρόνους μειωμένης επισκεψιμότητας.

 

Η διευθύντρια

Κυριακή Κανάρη

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση