Έλαμψαν τα παιδιά μας στο Μουσικό Φεστιβάλ

Μαθήματα πολιτισμού, συνεργασίας και αποτελεσματικής διαδραστικότητας παρέδωσαν οι μαθητές του 1ου, 4ου,6ου,7ου, 8ου, 10ου και 18oυ δημοτικού σχολείου Αμαρουσίου μαζί με το διαπολιτισμικό σχολείο Αλσούπολης στο Μουσικό Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.

Το Υπουργείο Παιδείας, το Σάββατο 6-4-19, πλημμύρισε απ’ τις μελωδικές φωνές των χορωδιών που στήθηκαν με πολύ κόπο αλλά και πολύ μεγάλη διάθεση από τα σχολεία.

Γονείς, προβεβλημένοι προσκεκλημένοι  και εκπαιδευτικοί και συγκινηθήκαμε και ενθουσιαστήκαμε από το ποιοτικό θέαμα και άκουσμα. Τα παιδιά έλαμπαν από χαρά! Μοναδικές στιγμές υψηλής παιδείας!!!

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γ. Πατούλης, φανερά συγκινημένος, έδωσε περιχαρής πολλά συγχαρητήρια σε παιδιά κι εκπ/κούς και ανέδειξε την υποστήριξη του Δήμου.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά, δασκάλους, δ/ντές.

Ιδιαιτέρως όμως αξίζουν ΑΠΕΙΡΑ ΜΠΡΑΒΟ  οι μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου: έξοχες ερμηνείες, άψογη παρουσία, μέγιστη συνεργασία και συνέπεια!!! Πολλαπλά μπράβο στη Μαρία Κοψιδά, τη μουσικό μας που καθοδήγησε και δίδαξε. Θερμές ευχαριστίες στην κα Χρύσα Φαραστέλη και τον υπ/ντή κ. Γιώργο Κοκκινομηλιώτη που συμπαραστέκονταν-οργάνωναν τους μαθητές. Με ιδιαίτερη χαρά παρακολουθήσαμε την παράσταση μαζί με τους συναδέλφους κ. Βασιλούδη, κα Σκλαβουνάκη, κα Γιουσίου, κ. Τσανούσα. Θεαματική η υποστήριξη των γονέων του 8ου που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Έξοχος ο συντονιστής- μουσικός Θωμάς Κοντογιώργης- αστείρευτο ταλέντο!

Απίστευτη η περηφάνεια για τα παιδιά μας, τα “καμάρια” μας και τους δασκάλους μας!

Η Διευθύντρια

Δρ Κυριακή Κανάρη

                                     

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση