ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συλλόγου Διδασκόντων και Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων για το 4ο Τουρνουά Αλληλεγγύης

Αγαπητοί γονείς- κηδεμόνες,

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Αμαρουσίου διοργανώνει το 4ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Αλληλεγγύης Δημοτικών και Γυμνασίων του Δήμου, με τη συμμετοχή 11 Δημοτικών και 4 Γυμνασίων του Δήμου μας.

 Το Τουρνουά θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 από 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. στα γήπεδα του “ARENA SOCCER CLUB”, επί της οδού Μελισσίων και Κωστή Παλαμά στο Μαρούσι κι είναι αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα από εθνικότητα, χρώμα ή θρησκεία και γίνεται με σκοπό να ενισχύσουμε υλικά και ηθικά, τα παιδιά εκείνα που είτε έχουν πληγεί από τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, είτε έχουν βρεθεί αντιμέτωπα με τη βία που γεννάει κάθε πόλεμος.

Στο περσινό τουρνουά, η ομάδα του σχολείου μας, με την εξαιρετική της εμφάνιση και την κατάκτηση της 4ης θέσης, χάρισε τόσο στα παιδιά όσο και σε εμάς τους γονείς και τους δασκάλους μια μοναδική εμπειρία. Προκειμένου λοιπόν να έχουμε ακόμη περισσότερες όμορφες στιγμές με τα παιδιά μας, ο Σύλλογος Διδασκόντων μαζί με τον Σύλλογο Γονέων πήραμε από κοινού την απόφαση να συμμετάσχουμε και φέτος στο τουρνουά.

Διαβάστε παρακάτω το πλήρες κείμενο και δείτε τη σχετική Αφίσα:

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για το 4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

4ο Τουρνουά Αφίσα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση