ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021-2022-ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Ο αγιασμός στο Σχολείο μας την Δευτέρα 13/9/2021 θα γίνει στις 08:15. Οι μαθητές θα προσέρχονται στο Σχολείο μας από  08:00 έως 08:10.

1)Η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) είναι υποχρεωτική για τους/τις μαθητές/τριες όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εξαιρούνται του μέτρου, τα παιδιά που έχουν ιστορικό νόσησης εντός του τελευταίου 6μήνου. Η είσοδος των μαθητών/μαθητριών στο σχολείο γίνεται με επίδειξη και όχι προσκόμιση βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος Ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος διενεργείται δύο φορές την εβδομάδα, προ Τρίτης και Παρασκευής και έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα. Κατ’ εξαίρεση, την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας κάθε σχολικής μονάδας ο πρώτος αυτοδιαγνωστικός έλεγχος (self test) διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την προσέλευση στη σχολική μονάδα. Άρα την πρώτη εβδομάδα οι μαθητές θα εισέρχονται στο σχολείο με self -test την Δευτέρα και Παρασκευή και τις επόμενες εβδομάδες Τρίτη και Παρασκευή.H βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος του self-test θα παραμείνει στην τσάντα του μαθητή όλη την εβδομάδα. Μαθητής που δεν επιδεικνύει το self-test δεν θα γίνετε δεκτός στο Σχολείο. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την παραμονή του μαθητή στο σχολείο πέρα από το μάθημα της γυμναστικής.

2)Κατά την διάρκεια του αγιασμού οι γονείς περιμένουν έξω από το Σχολείο.

3) Η ώρα αποχώρησης των μαθητών θα ανακοινωθεί μετά το πέρας τού αγιασμού.

4).Οδηγίες για να δηλώνετε το self -test. • . https://self-testing.gov.gr/ στην συνέχεια Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα «Σχολική κάρτα για COVID-19» εδώ ή • Σχολική κάρτα για COVID-19 [PDF]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *