ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Αγαπητοί μας γονείς,

Με αίσθημα ευθύνης και ανταποκρινόμενοι στις εξελίξεις για την ανάσχεση μετάδοσης του κορωνοϊού,  συντασσόμαστε με τους ειδικούς και ακολουθούμε τις οδηγίες τους!

Το σπίτι μας είναι η ασπίδα μας!!

Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, της  αναστολής της  λειτουργίας των εκπαιδευτικών μας δομών, το σχολείο παραμένει στο  πλευρό  των μαθητών και των οικογένειών τους σεβόμενο τον παιδαγωγικό, εκπαιδευτικό και κοινωνικό ρόλο του. Σε μια προσπάθεια, ως εκ τούτου, να κρατήσουμε τους μαθητές σε επαφή με την εκπαιδευτική διαδικασία και να κάνουμε την καθημερινότητά τους πιο ενδιαφέρουσα και δημιουργική, θα επιχειρήσουμε την εφαρμογή της εξ αποστάσεως διδασκαλίας στο σχολείο μας.

Οι πρώτες  επαφές με τους μαθητές μας θα πραγματοποιηθούν μέσω email, όπου θα σας κρατάμε ενήμερους  για τα επόμενα βήματά μας.Θα παρακαλούσαμε εσάς τους γονείς να γίνετε γέφυρα που θα μας επιτρέψει να επικοινωνήσουμε με τα παιδιά μας. Η εξ αποστάσεως διδασκαλία είναι ένα μεγάλο εγχείρημα που η επιτυχία του στηρίζεται στη συμβολή όλων μας και συμμετοχή σας είναι πολύτιμη.Επιπρόσθετα, μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του σχολείου μαςhttps://blogs.sch.gr/8dimagdi/

Αγαπημένα μας παιδιά,

Επικοινωνούμε «διαφορετικά»

αλλά ουσιαστικά

με κέφι και χαρά

για να φτάσουμε ψηλά!!!!!

 

Με εκτίμηση

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Νέα. Ετικέτες: . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.