Να Διεκδικείς (Να ΔιεκδιKISS)!!!!

Τα παιδιά του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας και του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου συνεργαστήκαμε, δημιουργήσαμε και … σας παρουσιάζουμε καρέ καρέ, την ταινία μας… μια ταινία μικρού μήκους, μια ολόδική μας ταινία, για να πούμε όλα εκείνα που δεν μπορεί να πει κανείς με λέξεις… Για να διεκδικήσουμε το δίκιο μας στη ζωή!! Για να διεκδικήσουμε το δίκιο όλων των παιδιών που ψάχνουν τη δύναμη να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους στη ζωή!

Γίναμε μια μεγάλη παρέα η Δ΄τάξη του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας και η Β΄ τάξη του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου. Δουλέψαμε μαζί με πολλή αγωνία για το αποτέλεσμα!! Πατήσαμε πάνω σε μουσικά μονοπάτια… Οι Kiss μας άνοιξαν το δρόμο και εμείς τους είπαμε σε ροκ ρυθμούς ότι απλά η Αγάπη είναι Φως! Τραγουδήσαμε δυνατά το σύνθημά μας και η μουσική μας άνοιξε έναν δρόμο επικοινωνίας, συμφιλίωσης και τελικά μιας νέας φιλίας. Η μουσική όλα τα γλυκαίνει, όλα τα μαλακώνει…
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε βαθιά από την καρδιά μας όλους όσους πίστεψαν στην προσπάθεια και την αγωνία μας! Μην ξεχνάς τον τίτλο της ταινίας μας… Να είναι πάντα ο οδηγός σου ακόμα και για τα πιο δύσκολα όνειρα!!

Κυρία Νικολέττα, σας ευχαριστούμε πολύυυυ!!!

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.