Εκδηλώσεις του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με τη λήξη του Σχολικού Έτους 2017-18

Με επιτυχία διεξήχθησαν και φέτος, Παρασκευή 8-6-2018 και Σάββατο 9-6-2018, οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με τη λήξη του Σχολικού Έτους 2017-18 στο χώρο εκδηλώσεων και στον προαύλιο χώρο του Σχολείου μας. Τα τμήματα των διαφόρων δραστηριοτήτων παρουσίασαν δρώμενα και έγινε απονομή μεταλλείων στους μαθητές/-τριες για τη συμμετοχή τους σε αυτές και για τις διακρίσεις  που κατέκτησαν σε αθλήματα. Τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν πολλοί γονείς, συγγενείς και φίλοι των παιδιών. Ακολούθησε διασκέδαση με dj με το πέρας των παρουσιάσεων.

  

  

  

  

  

Σχετικά με ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

Σύντομο Βιογραφικό Μαρίας Ανδριτσοπούλου

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην κατεύθυνση «Ιστορία και Διδακτική της Ιστορίας, Λαογραφία και Πολιτισμός» του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (Τομέας Ανθρωπιστικών Σπουδών) – Ε.Κ.Π.Α. Είμαι επίσης κάτοχος διδακτορικού τίτλου σπουδών στην Νεότερη Ιστορία, που απέκτησα μετά την εκπόνηση της διδακτορικής μου διατριβής στο Π.Τ.Δ. Ε. του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω μια πολυετή επαγγελματική διδακτική εμπειρία τόσο στην Ιδιωτική, όσο και στη Δημόσια Εκπαίδευση, την οποία υπηρετώ έως και σήμερα. Διετέλεσα Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης, όπου έχω και την οργανική μου θέση και του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου. Από τη σχολική χρονιά 2018 – 19 είμαι Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Κλ. ΠΕ06 στο 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής. Έχω παρακολουθήσει πολλά προγράμματα επιμόρφωσης και μετεκπαίδευσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ( Μεθοδολογία διδακτικής της Αγγλικής ως ξένης γλώσσας – University of Exeter, U.K.), είμαι μέλος πολλών επιστημονικών συλλόγων (ΠΕ.ΚΑ.ΔΕ., Επιστημονική Εταιρεία «Ιστορία και Διδακτική της ιστορίας, Θεωρία και Έρευνα, Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. κ.ά» και έχω ασχοληθεί με συγγραφικό έργο σε θέματα τοπικής ιστορίας. Έχω παρακολουθήσει επίσης αρκετά προγράμματα σπουδών ελεύθερου σχεδίου και πληροφορικής.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Εορτές - Εκδηλώσεις, Νέα. Ετικέτες: . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Ένα σχόλιο στο Εκδηλώσεις του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με τη λήξη του Σχολικού Έτους 2017-18

  1. Ο/Η Γιωργος Τριανταφυλλου λέει:

    Αυτα τα 2 χρονια που ημουν σε αυτο το σχολειο ηταν τα καλυτερα της ζωης μου.Περασα ασχημες και καλες στιγμες με τις δυο καλυτερες δασκαλες του κοσμου.Θλω να ευχαριστησω τις κυριες και των δυο ταξεων τον συλλογο αλλα περισσοτερο θελω να ευχαριστησω την κυρια μαρια και την κυρια εβελινα που με ενθαριναν για να δωσω το 100% μου στο τουρνουα ποδοσφαιρου και χαρις αυτες τις δυο κυριες φτασαμε εκει που φτασαμε.Μου λειπει πολυ το σχολειο και ολοι οσοι ηταν εκει μεσα.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.