Εμείς τα… Ραδιοπατουσάκια

Εμείς τα… Ραδιοπατουσάκια της  Α’ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου σας τραγουδάμε τους χορούς του τόπου μας και σας ταξιδεύουμε στην παράδοσή μας με ένα κανονάκι κι ένα βιολί, ένα λαούτο και ένα κλαρίνο. Ελάτε να σας σεργιανίσουμε στο ρυθμό και τα βήματα του χορού. Πιαστείτε από το μαντηλάκι μας και χαρείτε μαζί μας! Θα μας ακούσετε στο Διαγωνισμό του Μαθητικού Ραδιοφώνου “Καν΄το ν’ ακουστεί” στα Τραγούδια στο Νο 27.

«Ωραίος είν΄ο τόπος μας, ωραίοι κι οι χοροί μας»

Μπορείτε να ενισχύσετε τη συμμετοχή μας στο Διαγωνισμό με τη ψήφο σας, κάνοντας κόκκινη την καρδιά που εμφανίζεται προς το τέλος του τραγουδιού.

http://europeanschoolradio.eu/like/Song-likes.php#butt-3229

Υπεύθυνοι για τη συμμετοχή μας είναι οι δασκάλες της Α΄τάξης  κα Ελένη Ταγκάλου και κα Κωνσταντίνα Μπακογιάννη. Βεβαίως, μαζί τους συνεργάστηκε η μουσικός του σχολείου μας κα Ρίκα Μακρίδου, αλλά και η δασκάλα των Αγγλικών κα Ελευθερία Σαμπατακάκη και η εικαστικός μας κα Γεωργία Τουρμούζη στο σχεδιασμό της αφίσας μας.

Η μεγάλη στήριξη και βοήθεια, όμως, ήρθε από τον κο Βασιλείου Βαγγέλη, έναν από τους γονείς του Α1, που έκανε τη Σύνθεση και τη  Μουσική του κομματιού, ενώ διέθεσε το studio για την ηχοληψία, μαζί με πολύ χρόνο και κόπο προσωπικό. Και γι΄αυτό τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!!

Παλιοί μαθητές του σχολείου μας, που ξεχωρίζουν για την αγάπη τους στη μουσική, παίζουν τα παραδοσιακά όργανα, η  κα Ελένη Δασκαλάκη στο κανονάκι και ο κος Γιώργος Δασκαλάκης στο βιολί. Μαζί τους ο κος Βαγγέλης Δεμένεγας στο λαούτο, επίσης γονιός από το Α΄2.

Πολλοί άνθρωποι αγκάλιασαν αυτή μας την προσπάθεια… Τους ευχαριστούμε όλους, αλλά και τον καθένα προσωπικά!

Ελπίζουμε το τραγούδι μας να σας αρέσει και να το αγαπήσετε τόοοσο πολύ όσο εμείς!!

Καλή σας ακρόαση!!

Τα πρωτάκια του 8ου Δημοτικού Σχολείου

 Τα… Ραδιοπατουσάκια!

Κατηγορίες: Πολιτιστικά προγράμματα. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.