Επιστροφή στο σχολείο – Ανακοίνωση

Αγαπητοί μας γονείς, μαθητές και μαθήτριες του 88ου Δ.Σ.Αθηνών, ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και πρόοδο σε όλα τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας.

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021, επανερχόμαστε στο σχολείο και στη δια ζώσης διδασκαλία, όπως ήδη γνωρίζετε.

Οι ώρες προσέλευσης και αποχώρησης, τόσο για το κανονικό πρόγραμμα όσο και για το ολοήμερο ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. Ωστόσο κρίθηκε αναγκαίο να γίνουν κάποιες τροποποιήσεις προς αποφυγή συνωστισμού των γονέων κατά  την αποχώρηση των μαθητών –τριών.

Ειδικότερα:

  1. Κατά την πρωινή προσέλευση τα πράγματα παραμένουν ως είχαν. Οι μαθητές και οι μαθήτριες προσέρχονται κατευθείαν στις αίθουσές τους από την κεντρική πύλη – είσοδο του σχολικού συγκροτήματος (8:00 έως τις 8:15 για το κανονικό πρόγραμμα και 7:00 έως τις 7:15 για την Πρωινή Ζώνη.)
  2. Η αποχώρηση για το κανονικό πρόγραμμα (13:15) θα πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο από την παράπλευρη πύλη (προς τον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία) για το σύνολο των τάξεων του 88ου Δ.Σ. Αθηνών.
  3. Το ολοήμερο πρόγραμμα (15:00 και 16:00) θα αποχωρεί από την κεντρική πύλη – είσοδο του συγκροτήματος ως είθισται.
  4. Σε περίπτωση που ο καιρός δεν το επιτρέπει, η αποχώρηση του κανονικού προγράμματος θα πραγματοποιείται από την κεντρική πύλη, με τη σχετική καθυστέρηση, όπως είναι αναμενόμενο.

Επιπλέον:

  1. Υπενθυμίζουμε ότι η χρήση μάσκας παραμένει υποχρεωτική κατά τη διάρκεια των μαθημάτων αλλά και των διαλειμμάτων, καθώς και για τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης.
  2. Για λόγους σωστού εξαερισμού, τα παράθυρα των αιθουσών θα παραμένουν ανοικτά όσο το δυνατόν περισσότερο. Ως εκ τούτου σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε, ώστε οι μαθητές –τριες να φορούν ζεστά ρούχα.
  3. Εξυπακούεται ότι οι μαθητές –τριες που ασθενούν παραμένουν σπίτι έως και ένα επιπλέον 24ωρο χωρίς συμπτώματα – όπως ορίζουν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.
  4. Οι χώροι του σχολικού συγκροτήματος απολυμάνθηκαν (7.1.21) από εξειδικευμένο συνεργείο του Δήμου Αθηναίων.
  5. Τέλος, παρελήφθησαν ήδη και θα διανεμηθούν εκ νέου μάσκες στους μαθητές και στις μαθήτριες.
  6. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το σχολείο κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Σας ευχαριστούμε εκ προοιμίου για τη συνεργασία, για την τήρηση των κανόνων κατά του COVID-19, καθώς και για τη συνέπεια στο ωράριο λειτουργίας του σχολικού συγκροτήματος.

Με εκτίμηση

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 88ου Δ.Σ. Αθηνών

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © 88ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση