• Ημερολόγιο

    Μάρτιος 2017
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • Προλάβετέ το και στείλτε μας ένα e-mail!!!

    Προλάβετέ το και στείλτε μας ένα e-mail!!!
  • Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 88ου Δ.Σ. Αθηνών

    Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 88ου Δ.Σ. Αθηνών
  • Σαν σήμερα

    25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

  • Σκακιστική άσκηση

  • Άκουσε την Ιστορία σου

    Άκουσε την Ιστορία σου

Το σκάκι ήρθε στην τάξη μας!

Με αφορμή ένα μάθημα στη Γλώσσα για τα πνευματικά παιχνίδια οργανώσαμε σήμερα ένα διαφορετικό μάθημα, το οποίο βρήκε από τους μαθητές της Πέμπτης τάξης θερμή υποδοχή. Δασκάλα τους για σήμερα ήταν η προπονήτρια κα Ντίνα Σερετάκη, αθλήτρια και η ίδια, η οποία αγωνίζεται στον ΣΟΝΦ , για πολλά χρόνια στην πρώτη κατηγορία Αττικής και με συμμετοχές σε τελικά πανελληνίων πρωταθλημάτων. Η εξαιρετική κυρία Ντίνα Σερετάκη με τον πολύ παραστατικό της τρόπο καθήλωσε στην κυριολεξία όλους τους μαθητές μας διδάσκοντας σκάκι και καταφέρνοντας να μεταδώσει τη δική της αγάπη για το πνευματικό αυτό άθλημα και στα παιδιά. Την ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκρισή της στο κάλεσμά μας κι ευχόμαστε να την έχουμε σύντομα κοντά μας πάλι.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε την ευκαιρία να παίξει μαζί μας ο Γιάννης Εργαζάκης, πανελλήνιος πρωταθλητής πέρσι στην κατηγορία της Β΄Γυμνασίου. Ο Γιάννης, απόφοιτος του σχολείου μας, έπαιξε ένα Σιμουλτανέ επίδειξης με μαθητές του σχολικού μας συγκροτήματος που γνωρίζουν και παίζουν σκάκι. Σε χρόνο ρεκόρ κατέκτησε και τις πέντε σκακιέρες της επίδειξης, χωρίς να λείψει το χιούμορ φυσικά ούτε και η σοβαρότητα του εξαίρετου αθλητή. Θαυμάσαμε όλοι τη δεξιότητά του και την καταδεκτικότητά του. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Γιάννη για την ανταπόκρισή του. Του ευχόμαστε τις νίκες και τις διακρίσεις που ο ίδιος επιθυμεί στο μέλλον!

Δείτε κάτω μερικά στιγμιότυπα από τη σημερινή μέρα.

Δείτε το στο slideshare.net

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © 88ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση