• Ημερολόγιο

    Απρίλιος 2016
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930  
  • Προλάβετέ το και στείλτε μας ένα e-mail!!!

    Προλάβετέ το και στείλτε μας ένα e-mail!!!
  • Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 88ου Δ.Σ. Αθηνών

    Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 88ου Δ.Σ. Αθηνών
  • Σαν σήμερα

    25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

  • Σκακιστική άσκηση

  • Άκουσε την Ιστορία σου

    Άκουσε την Ιστορία σου

Η Ε΄τάξη στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο επισκέφθηκε σήμερα η  Ε΄ τάξη  του σχολείου μας προκειμένου να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα του ΕΥΖΗΝ που διενεργείται στο Πανεπιστήμιο με τίτλο: «Μείνε δραστήριος». Το θέμα του προγράμματος αφορά στην κατανόηση από τους μαθητές της μεγάλης σημασίας της άσκησης και της σωστής διατροφής για την σωστή σωματική και διανοητική ανάπτυξή τους αλλά και για την κατοχύρωση της υγείας τους για ολόκληρη τη ζωή τους. Στην αρχή δημιουργήθηκε ένας προβληματισμός αλλά και ερωτήματα σχετικά με το ποια οφέλη αποκομίζει κάποιος με την άσκηση και την σωστή διατροφή. Μετά παρουσιάστηκαν οι καλές πρακτικές και συνήθειες που πρέπει να ακολουθούν τα παιδιά στην καθημερινή τους ζωή για να αποκομίσουν αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με πολύ ενδιαφέρον απαντώντας σε ερωτήσεις αλλά και διατυπώνοντας και τα ίδια πολλές απορίες για το πώς μπορούν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση. Η συζήτηση μάλιστα προχώρησε και πιο πολύ όταν τέθηκαν επίσης και θέματα της επίδρασης της κληρονομικότητας αλλά και του περιβάλλοντος στην ανάπτυξη τους.

Στιγμιότυπα από την επίσκεψη στην παρακάτω παρουσίαση. Επίσης μπορείτε να δείτε και το σχετικό video που έχει δημιουργηθεί από το Πανεπιστήμιο για το ΕΥΖΗΝ.

Δείτε το στο slideshare.net

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © 88ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση