Ακόμη περισσότεροι μαθητικοί διαγωνισμοί

kikloforo

Κυκλοφορώ με ασφάλεια

1. Διαγωνισμός “Κυκλοφορώ με ασφάλεια”. Διεξάγεται από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς με την έγκριση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής. Σκοπός του διαγωνισμού είναι να δοθεί στους μαθητές και τις μαθήτριες η ευκαιρία να εκφραστούν καλλιτεχνικά και να ευαισθητοποιηθούν ως προς την ανάγκη προστασίας της ζωής στο δρόμο και μέσω της σχετικής διοργάνωσης να μεταφερθούν μηνύματα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης και στις τοπικές κοινωνίες αλλά και στη χώρα γενικότερα. Αφορά τους μαθητές της Ε΄και τηνς ΣΤ΄τάξης. Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει ζωγραφική και στίχο. Περισσότερα Εδώ. Αίτηση Συμμετοχής εδώ.

pontioi_552635572

Ιστορία των Ελλήνων του Πόντου

 

2. 6ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για την Ιστορία των Ελλήνων του Πόντου. Στόχος του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της ιστορίας των Ελλήνων του Πόντου και η ευαισθητοποίηση των νέων, ώστε μέσα από την αναζήτηση και την έρευνα να οδηγηθούν στην εθνική αυτογνωσία. Διεξάγεται από τη Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος και το Ερευνητικό Κέντρο του Σωματείου «Άγιος Γεώργιος». Για τους μαθητές της Α/θμιας αφορά στη σύνθεση καλλιτεχνικής δημιουργίας. Περισσότερα εδώ .

Η κεντρική αφίσα της δράσης…

3. Τα παιδιά ζωγραφίζουν για τους πρόσφυγες-Διαγωνισμός ζωγραφικής : Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης θέλοντας να συνεισφέρει στο κίνημα αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες, οργανώνει σε συνεργασία με την Ένωση  Συντακτών Περιοδικού –Ηλεκτρονικού Τύπου (ΕΣΠΗΤ) διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα τους πρόσφυγες, στον οποίο καλούνται να συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από τα σχολεία της Αττικής. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © 88ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση