Μαθητικοί Διαγωνισμοί

kids-clipart-10

Διαγωνισμοί

Σας ενημερώνουμε για σειρά μαθητικών διαγωνισμών (για μαθητές – μαθήτριες Δημοτικού) που διεξάγονται αυτή την περίοδο:

1. Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης Γιάννης Κουτσοχέρας. Διεξάγεται από τον Δήμο Καλαβρύτων για 22η συνεχή χρονιά και έχει ως θέμα της το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα. Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ.

2. 35ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Γραπτών και Καλλιτεχνικών Εργασιών της Ευρωπαϊκής μέρας σχολείων. Αφορά τη σύνθεση έργου, γραπτού ή εικαστικού, με θέμα Συμμαχία παιδιών ενάντια στον πόλεμο. Ας δώσουμε μια ευκαιρία στην Ειρήνη. Αφορά παιδιά της Ε΄και της ΣΤ΄Δημοτικού. Διεξάγεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Εκπαιδευτικών. Λεπτομέρειες ΕΔΩ.

3. 20ος  Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός μέσω Internet «ΛΥΣΙΑΣ». Αφορά παιδιά από την Δ΄Δημοτικού και πάνω. Διεξάγεται από τα εκπαιδευτήρια Δούκας. Περισσότερα ΕΔΩ  αλλά και εδώ: http://www.lysiasedu.org/

4. 18ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ανάγνωσης Παιδικού Λογοτεχνικού Βιβλίου ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ 2016. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων Δημοσίων και Ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων και στοχεύει στην ουσιαστική επαφή των μαθητών με σημαντικά έργα της ελληνικής και της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Οι μαθητές μπορούν να διαγωνισθούν ατομικά ή ομαδικά (μέχρι τέσσερα  μέλη). Διεξάγεται από τα εκπαιδευτήρια Γείτονα. Πιο πολλά ΕΔΩ.

 

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © 88ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση