• Ημερολόγιο

    Ιούλιος 2014
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031  
  • Προλάβετέ το και στείλτε μας ένα e-mail!!!

    Προλάβετέ το και στείλτε μας ένα e-mail!!!
  • Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 88ου Δ.Σ. Αθηνών

    Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 88ου Δ.Σ. Αθηνών
  • Σαν σήμερα

    23/4: Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου
    Στις 23 Απριλίου 1616 έφυγαν από την ζωή δύο μεγάλα ονόματα των γραμμάτων: ο ισπανός συγγραφέας του «Δον Κιχώτη» Μιγκέλ Ντε Θερβάντες και ο άγγλος δραματουργός Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Με αφορμή το διπλό αυτό γεγονός, η UNESCO έχει καθιερώσει την 23η Απριλίου ως την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου.
       - Σχετικές αναρτήσεις

  • Σκακιστική άσκηση

  • Άκουσε την Ιστορία σου

    Άκουσε την Ιστορία σου

Cyberkid: μια νέα εφαρμογή για έξυπνα κινητά

Το λογότυπο της πλατφόρμας.

Το λογότυπο της πλατφόρμας.

Την περασμένη Τετάρτη παρουσιάστηκε από τον κ. Σφακιανάκη, τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η νέα εφαρμογή (application) «Cyderkid». Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

 «Πρόκειται για μία  εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα (smartphones application) με την ονομασία «Cyberkid», η οποία είναι καινοτόμος και  παγκόσμιας εμβέλειας. Η εφαρμογή αυτή δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να επικοινωνούν άμεσα και σε πραγματικό χρόνο (real time) σε περίπτωση κινδύνου ή απειλής με αξιωματικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μέσω της χρήσης μίας καινοτόμου (touchscreen call) διαδικασίας «Cyber Alert», αλλά και μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος. Οι αξιωματικοί θα διαχειρίζονται τον κίνδυνο ή την απειλή, η οποία προέρχεται μέσω διαδικτύου με σύγχρονες διαδικασίες και μέσα από ένα Σύγχρονο Κέντρο Διαχείρισης Διαδικτυακών Απειλών (Cyber Alert), που θα έχει έδρα στην Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».

Όταν βγείτε στην πλατφόρμα, επιλέξτε το εικονίδιο για να κατεβάσετε την εφαρμογή..

Όταν βγείτε στην πλατφόρμα, επιλέξτε downloads για να κατεβάσετε την εφαρμογή..

Να σημειώσουμε πως στην προσπάθεια της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για ασφαλή πλοήγηση συνεργάζεται και το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο προτίθεται να ενημερώσει με σχετικά φυλλάδια τους μαθητές της χώρας για τους κινδύνους του διαδικτύου με το νέο έτος.

Στον σύνδεσμο εδώ μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή στα κινητά σας.

Πηγή: tovima.gr

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © 88ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση