• Ημερολόγιο

    Ιούνιος 2014
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30  
  • Προλάβετέ το και στείλτε μας ένα e-mail!!!

    Προλάβετέ το και στείλτε μας ένα e-mail!!!
  • Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 88ου Δ.Σ. Αθηνών

    Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 88ου Δ.Σ. Αθηνών
  • Σαν σήμερα

    25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

  • Σκακιστική άσκηση

  • Άκουσε την Ιστορία σου

    Άκουσε την Ιστορία σου

Περί Mundial ο λόγος…

Στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα ξεχωρίζουν πάντα κάποιοι αθλητές. Άλλοι για το αγωνιστικό τους ταμπεραμέντο, άλλοι για τη συμπεριφορά τους, άλλοι για την εμφάνισή τους. Πάρα πολλές φορές, λοιπόν, οι αθλητές γίνονται αγαπημένο θέμα στις ειδήσεις διαφόρων μέσων ενημέρωσης, μια και συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Το μήνυμα του Σουάρες για τη δαγκωνιά

Το περιβόητο δάγκωμα του Σουάρες της Ουρουγουάης στον Κιελίνι της Ιταλίας έχει κάνει τον γύρο του κόσμου!

Στην περίπτωση της δικής μας εθνικής ομάδας ο Γιώργος Σαμαράς έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του φιλοθεάμονος κοινού για δύο λόγους. Ο ένας αγωνιστικός: η επιτυχής εκτέλεση του περίφημου πέναλτι στο 92΄και την πρόκριση της Ελλάδας στους 16 του Μουντιάλ. Ο άλλος λόγος  που έκανε τον Σαμαρά είδηση είναι ο μικρός Jay Beatty από την Ιρλανδία, θερμός υποστηρικτής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αλλά και του Γιώργου Σαμαρά, που αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα και με τη φανέλα της Σέλτικ Γλασκώβης.

Ο μικρός Jay και η οικογένειά του προσκλήθηκαν στη Βραζιλία από την ΕΠΟ και τον ίδιο τον παίκτη προκειμένου να παρακολουθήσει ο μικρός από κοντά την προσπάθεια της Ελλάδας κόντρα στην Κόστα Ρίκα. Δυστυχώς δεν εστάθη δυνατό αφού η οικογένεια βρισκόταν ήδη στο δρόμο για το αεροδρόμιο και τις καλοκαιρινές της διακοπές. Ωστόσο οι ευχές του μικρού Jay ακολουθούν τον Σαμαρά και την εθνική μας ομάδα μέσα σ’ ένα κλίμα συγκίνησης και ανθρωπισμού: «Σε ευχαριστώ Σάμι (εννοεί τον Σαμαρά). Ελπίζω να πάρεις το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν θα είμαι εκεί, αλλά σε αγαπώ πάρα πολύ και ελπίζω να κερδίσετε. Come on Sammy». Ελπίζουμε να πραγματοποιηθούν οι ευχές του μικρού Jay! Δείτε κάτω το video…

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © 88ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση