• Ημερολόγιο

    Ιούνιος 2014
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30  
  • Προλάβετέ το και στείλτε μας ένα e-mail!!!

    Προλάβετέ το και στείλτε μας ένα e-mail!!!
  • Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 88ου Δ.Σ. Αθηνών

    Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 88ου Δ.Σ. Αθηνών
  • Σαν σήμερα

    18/4/1951: Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο υπογράφουν στο Παρίσι την ιδρυτική πράξη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας ʼνθρακα και Χάλυβα (ΕΚΑΧ), προπομπό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  • Σκακιστική άσκηση

  • Άκουσε την Ιστορία σου

    Άκουσε την Ιστορία σου

Τα ντέρμπι της χρονιάς

Πραγματοποιήθηκαν την παραμονή της λήξης του διδακτικού έτους, τα παραδοσιακά ντέρμπι του σχολείου μας. Τα αγόρια της Δ΄ τάξης κατέβαλαν τα αγόρια της Ε΄ με σκορ 4-3. Ο Σοφοκλής Τσούμπας, λίγο μετά την υπογραφή αντί αστρονομικού ποσού στην ομάδα της ΑΕΚ, έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση και σκόραρε 2 τέρματα, ενώ δυο γκολ σημείωσε και ο μακρυμάλλης Θοδωρής Νταβώνης, που θυμίζει το Γιάννη Σαμαρά στα καλύτερά του. Για την Ε΄ τάξη που έδωσε έναν δυνατό και ψυχωμένο αγώνα, σκόραραν ο Ευάγγελος Χρυσάφης (2) και ο Μάνος Καντιδάκης μετά από ασίστ του Νίκου Καπερνέκα. Εντυπωσιακή παρουσία στις εξέδρες για τα κορίτσια των δύο τάξεων που προσπάθησαν να ενθαρρύνουν τους συμμαθητές τους!  

Εκεί που έπεσαν κορμιά ήταν στον αγώνα ανάμεσα στα δύο τμήματα της  ΣΤ΄ τάξης, όπου το ΣΤ1 έκανε την έκπληξη και επικράτησε εύκολα του ΣΤ2 με σκορ 5-2. Τα τέρματα για τους νικητές σημείωσαν ο MVP της αναμέτρησης Αλέξανδρος Κυριαζής (2), ο Αλέξανδρος Αθανασίου, ο (πάλι) Αλέξανδρος Ζαφειρόπουλος και ο Κριστιάν Λάνα με ωραία κεφαλιά. Για τους ηττημένους δύο γκολ από τον καλύτερό τους παίκτη, τον Πέτρο Τσούμπα. Να σημειωθεί πως οι ηττημένοι αμφισβήτησαν έντονα τα δύο από τα πέντε γκολ που δέχθηκαν ενώ έχουν φρικτά παράπονα από τη διαιτησία του Δημήτρη Παππά. Φήμες ότι υπήρξε εύνοια προς το ΣΤ1, καθώς εκεί αγωνίζεται ο γιος του Διευθυντή, διαψεύστηκαν πάντως με τη δήλωση «δεν υπάρχει παράγκα στο 88!» Όλα αυτά βέβαια λίγο ενδιέφεραν τους νικητές που έγιναν ένα κουβάρι από τους πανηγυρισμούς!

Σε μεγάλη ένταση και η μάχη της κερκίδας όπου τα κορίτσια των δύο τμημάτων μόνο που δεν μαλλιοτραβήχτηκαν. Για την ιστορία τα κορίτσια του ΣΤ2 πήραν ρεβάνς για τα αγόρια του τμήματος, νικώντας τα κορίτσια του ΣΤ1 σε αγώνα βόλεϊ που ακολούθησε! Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας επόπτευσε η γυμνάστρια μας κα Αλεξία, η οποία  έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην καθιέρωση του θεσμού. Άντε και του χρόνου! Στιγμιότυπα από τα ματς παρακάτω:

Δείτε το στο slideshare.net

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © 88ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση