Καλοκαιρινές δράσεις του ΟΠΑΝΔΑ για παιδιά

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων διοργανώνει, δράσεις το καλοκαίρι στις Βιβλιοθήκες του, καθώς και καλοκαιρινό αθλητικό και ψυχαγωγικό Camp στα Αθλητικά Κέντρα Ρουφ και Γουδή. Τα προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών. Αναλυτικά:

library_book_cart1) Πρόγραμμα Βιβλιοθηκών Δήμου Αθηναίων: Για 3η  συνεχόμενη χρονιά από τις 15 Ιουνίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου οι Βιβλιοθήκες του Δήμου Αθηναίων – Κεντρική Βιβλιοθήκη & Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Ιωάννειου Πνευματικού Κέντρου,  συμμετέχουν  στην πανελλήνια εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας. Φέτος θα ξεδιπλώσουν χάρτες, ζωγραφιές και παιχνίδια και θα καλέσουν τα παιδιά να γνωρίσουν Αντίθετους Κόσμους, αλλά και να ανακαλύψουν τα σημεία όπου αυτοί συναντιούνται. Η 3η Καλοκαιρινή Εκστρατεία με τίτλο “Ό,τι κι αν σκέφτεσαι, σκέψου το αντίθετο!” καλωσορίζει τα παιδιά και τους νέους στο γεμάτο αντιθέσεις κόσμο των βιβλιοθηκών! Έναν κόσμο πλημμυρισμένο από ιστορίες, ανθρώπους, φύση, μουσική, επιστήμες, τέχνες, χάρτες, μαγειρική, χρώματα, έναν κόσμο γεμάτο συναισθήματα. Τον κόσμο μας! Η συμμετοχή στα προγράμματα είναι δωρεάν με προεγγραφή, η οποία γίνεται στις Βιβλιοθήκες. Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη: τηλ. 210-88.10.884, Βιβλιοθήκη Ιωάννειου Πνευματικού Κέντρου: τηλ.: 210-69.83.905-6. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: ΚΛΙΚ κι εδώ  ΚΛΙΚ.

summer_22) Αθλητικό και ψυχαγωγικό Camp: Τα παιδιά αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, γυμνάζουν το σώμα τους και καλλιεργούν την προσωπικότητά τους μέσα από τη γνωριμία των αθλημάτων και συμμετέχουν σε ομαδικές δραστηριότητες που  ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους, για τρεις δεκαπενθήμερες περιόδους: 1η περίοδος: 16 Ιουνίου-27 Ιουνίου – 2η περίοδος: 30 Ιουνίου-11 Ιουλίου – 3η περίοδος: 14 Ιουλίου-25 Ιουλίου. Το κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει σε όσες περιόδους επιθυμεί (με μέγιστο όριο τα 200 παιδιά ανά εγκατάσταση). Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, ποδόσφαιρο 5×5, χάντμπολ, δρομικές ασκήσεις, αυτοάμυνα, κολύμβηση, αλλά και  πολιτιστικές δραστηριότητες: ζωγραφική, μουσική, χορούς, κ.α. Σκοπός του Οργανισμού είναι να στηρίξει τους εργαζόμενους γονείς, αλλά και να αποκτήσει το κάθε παιδί νέες εμπειρίες σε αθλητικές κυρίως δραστηριότητες, να διδαχθεί τα μυστικά του αθλητισμού και να απασχοληθεί με τη ζωγραφική, τη χειροτεχνία, τις κατασκευές κλπ. Το Camp θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 07.30 έως 16.00. Το κόστος συμμετοχής, για κάθε παιδί ανά περίοδο, ανέρχεται στο ποσό των 30 €. Πληροφορίες: τηλ.: 210 5284874.

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © 88ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση