Επίδοση βαθμολογίας Β΄τριμήνου

bigstock-Back-to-school-Small-cute-chi-7895744Ανακοινώνεται στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών των Σχολείων μας πως :

Η επίδοση των ελέγχων με την βαθμολογία του Β΄ τριμήνου (τάξεις Γ΄ έως ΣΤ΄) θα γίνει την Παρασκευή 21/3/2014 και ώρα 13.25.

Τα τμήματα που την ημέρα αυτή έχουν εφτάωρο, θα σχολάσουν στο εξάωρο (13.15). Δεν θα γίνουν δηλαδή τα μαθήματα της έβδομης ώρας.

Η ενημέρωση των γονέων των μαθητών/-τριών των Α΄ και Β΄ τάξεων για την πρόοδο των παιδιών τους θα γίνει σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί προσεχώς. Θυμίζουμε ότι είναι αδύνατον να γίνει η ενημέρωση των γονέων των τάξεων αυτών την ίδια ημέρα λόγω της ανάγκης ύπαρξης ελεύθερων αιθουσών για την λειτουργία των τμημάτων του Ολοήμερου Προγράμματος.

Την ημέρα αυτή τα ολοήμερα τμήματα του σχολείου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Παρακαλούνται την ημέρα της επίδοσης των ελέγχων οι γονείς να μεριμνήσουν για την αποχώρηση των παιδιών τους, εφόσον αυτά δεν παραμένουν στο ολοήμερο σχολείο. Τονίζουμε πως εφόσον τα παιδιά παραμείνουν στο σχολείο μαζί με τους γονείς για την επίδοση των βαθμών, πρέπει να είναι κοντά στους γονείς τους και να μην κυκλοφορούν χωρίς έλεγχο στο προαύλιο. 

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © 88ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση