Το σχολείο μας στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

28παρε

Μόνο ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες στην παρέλαση

Ανακοινώνουμε στους γονείς και κηδεμόνες των παραστατών και σημαιοφόρου του σχολείου μας τα σχετικά με την παρέλαση της Δευτέρας 28ης Οκτωβρίου.

  1. Η ενδυμασία για την παρέλαση είναι μπλε σκούρο παντελόνι- φούστα, άσπρο πουκάμισο, σκουρόχρωμο παπούτσι.
  2. Στην παρέλαση  το κάθε σχολείο εκπροσωπείται μόνο από την εξάδα σημαιοφόρου-παραστατών (βλέπε εδώ τη σχετική απόφαση της Περ. Δ/νσης Π.Ε.). Τα σχολεία θα παρελάσουν κατά αριθμητική σειρά. Η διαδρομή της παρέλασης είναι: από την έξοδο του Ζαππείου, Λεωφόρος Αμαλίας, Πανεπιστημίου, Σίνα. Η διάλυση των τμημάτων θα γίνει επί της οδού Σίνα, έμπροσθεν του οφθαλμιατρείου
  3. Η αναχώρηση των μαθητών την ημέρα της παρέλασης (Δευτέρα 28 Οκτωβρίου) θα γίνει (με πούλμαν που ναύλωσε η Σχολική Επιτροπή) από τη διασταύρωση Συρακουσών και Πτολεμαίων στις 9.05 π.μ. (ώρα συνάντησης 9.00 π.μ.). Οι μαθητές πρέπει να βρίσκονται στο Ζάππειο στις 9.45 π.μ.
  4. Τα σχολεία της πρωτοβάθμιας δεν προβαίνουν σε χαιρετισμό προς τα δημόσια πρόσωπα την ώρα της παρέλασης.
  5. Τα παιδιά θα συνοδεύει η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας, κα Ντάτση Αλεξία. Το τηλέφωνό της σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη έχει δοθεί ήδη στους συμμετέχοντες.
  6. Η επιστροφή θα γίνει επίσης με το πούλμαν μετά το πέρας της παρέλασης. Αν ωστόσο επιθυμείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας στο τέλος της διαδρομής, επικοινωνήστε με την κα Ντάτση.
  7. Μέχρι αυτή τη στιγμή και παρά τις προσπάθειες μας δεν είμαστε σε θέση να σας πούμε από ποια σημεία μπορούν οι γονείς να παρακολουθήσουν την παρέλαση. Θα πρέπει να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας σχετικά ή να επικοινωνήσετε με το Δήμο.
;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © 88ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση