Κοινωνική Δομή παροχής συσσιτίου για ευάλωτες κοινωνικά ομάδες πληθυσμού

equal-society

Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας Δήμου Αθηναίων
Δομή Παροχής Συσσιτίου

Σας ενημερώσουμε – μετά από προτροπή του Δήμου Αθηναίων – πως έχει συσταθεί και λειτουργεί η Κοινωνική Δομή παροχής συσσιτίου για ευάλωτες κοινωνικά ομάδες πληθυσμού υπό την στήριξη του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού «EqualSociety» – «Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών» που υλοποιείται στο πλαίσιο της πράξης «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αθηναίων».

Η νεοσύστατη Δομή, βρίσκεται στην οδό Αλικαρνασσού 49 στον Κολωνό ηλ. Επικοινωνίας: 213 0287308)

Στόχος της δράσης είναι η κάλυψη της βασικής βιοτικής ανάγκης σίτισης ατόμων και οικογενειών που απειλούνται από την φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Η δομή παροχής συσσιτίου λειτουργεί με σταθερό ωράριο από τις 9:00 π.μ έως 17:00 μ.μ και πρόκειται να εξυπηρετήσει καθημερινά τουλάχιστον εκατό (100) ωφελούμενους. Παράλληλα υπάρχει άμεση διασύνδεση με την Κοινωνική Υπηρεσία της Δομής με σκοπό να προωθηθούν ενέργειες πρόληψης, πρώιμης παρέμβασης και υποστήριξης μεμονωμένων ατόμων, οικογενειών και ομάδων που αντιμετωπίζουν κοινωνικές και οικονομικές δυσκολίες, οι οποίες καθιστούν την πρόσβαση για τους ωφελούμενους αδύνατη σε πολλά επίπεδα και τομείς της καθημερινής ζωής τους.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι:  Έλληνες κάτοικοι και ομογενείς, δημότες Δήμου Αθηναίων,Αλλοδαποί με άδεια παραμονής σε ισχύ, Πολίτες – μέλη χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Θα λαμβάνονται υπόψη κριτήρια όπως το εισόδημα, η οικογενειακή κατάσταση, η κατάσταση υγείας και ο τόπος κατοικίας.

Οι υποψήφιοι παρακαλούνται να προσέρχονται στην Δομή Συσσιτίου από Δευτέρα έως Παρασκευή  από τις 9:30 έως 16:00 μ.μ για να υποβάλλουν αίτηση στο πρόγραμμα.

Τα στοιχεία της ΜΚΟ «EqualSociety» – «Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών» μπορείτε να τα δείτε εδώ.

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © 88ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση