• Ημερολόγιο

    Φεβρουάριος 2013
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728  
  • Προλάβετέ το και στείλτε μας ένα e-mail!!!

    Προλάβετέ το και στείλτε μας ένα e-mail!!!
  • Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 88ου Δ.Σ. Αθηνών

    Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 88ου Δ.Σ. Αθηνών
  • Σαν σήμερα

    20/4/1941: Ο στρατηγός Τσολάκογλου υπογράφει το πρωτόκολλο συνθηκολόγησης του ελληνικού στρατού με τις γερμανικές δυνάμεις εισβολής.

  • Σκακιστική άσκηση

  • Άκουσε την Ιστορία σου

    Άκουσε την Ιστορία σου

Angry Birds

Το Angry Birds, ένα βιντεοπαιχνίδι που ανέπτυξε η Rovio Entairtenment το 2009, θεωρείται πως είναι πλέον το διασημότερο και δημοφιλέστερο βιντεοπαιχνίδι όλων των εποχών. Υπάρχουν εκδοχές του παιχνιδιού για κινητά, για υπολογιστές, για παιχνιδοκονσόλες κλπ.  Η υπόθεση του παιχνιδιού, όπως την περιγράφει η wikipedia έχει ως εξής:

 “Στο Angry Birds, ο παίκτης ελέγχει ένα σύνολο από πολύχρωμα πουλιά τα οποία έχουν ως σκοπό να ανακτήσουν τα αβγά τους, τα οποία έχουν κλαπεί από ένα σύνολο πράσινων γουρουνιών. Σε κάθε επίπεδο, τα γουρούνια προστατεύονται από κατασκευές οι οποίες είναι φτιαγμένες από μια ποικιλία υλικών όπως ξύλο, πάγος και πέτρα, και ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να εξολοθρευτούν όλα τα γουρούνια σε κάθε επίπεδο. Χρησιμοποιώντας μια σφεντόνα, ο παίκτης εκτοξεύει τα πουλιά με σκοπό είτε να χτυπήσουν απευθείας τα γουρούνια είτε να καταστρέψουν τις κατασκευές που τα στηρίζουν με αποτέλεσμα να καταρεύσουν και έτσι να εξολοθρευτούν ταυτόχρονα και τα γουρούνια“.

Τώρα, όλα αυτά δε τα γράφουμε για κάνουμε promotion στο παιχνίδι αλλά γιατί η δημοτικότητά του έχει φθάσει και στο σχολείο μας, όπου ο Φάνης και ο Μάνος της Δ΄ τάξης, αφού έχουν διαβάσει τα μαθήματά τους (ελπίζουμε), είτε θα παίζουν Angry Birds είτε θα τα ζωγραφίζουν. Μάλιστα οι δύο φανατικοί θαυμαστές του παιχνιδιού απαίτησαν να αναρτήσουμε στο blog του σχολείου τις ζωγραφιές τους για να μην αμολήσουν εναντίον του σχολείου τα …Άγρια Πουλιά!

Μπροστά στο μέγεθος μιας τέτοιας απειλής, αναγκαστήκαμε να υποκύψουμε! Ιδού τα έργα των μαθητών μας:

Κλικ για μεγέθυνση…

 

Κλικ για μεγέθυνση…

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © 88ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση