Σας ενημερώνουμε πως από σήμερα 29 Οκτωβρίου 2024 , ξεκινάει το πρόγραμμα Σχολικά Γεύματα του ΟΠΕΚΑ.
Σας κοινοποιούμε το μενού, το οποίο είναι σύμφωνο με το διατροφολόγιο του ΟΠΕΚΑ.
- Ξεκινάμε με την ημέρα Τρίτη , της 4ης εβδομάδας του διατροφολογίου.
ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ 2024-2025 | ||||||
1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ | ||||||
ΔΕΥΤΕΡΑ | • ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΡΥΖΙ | |||||
• ΦΡΕΣΚΟ ΦΡΟΥΤΟ (ΜΗΛΟ) | ||||||
ΤΡΙΤΗ | • ΨΑΡΙ ΠΑΝΕ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ | |||||
•ΣΑΛΑΤΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙ | ||||||
• ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ | ||||||
ΤΕΤΑΡΤΗ | • ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΟΥΠΑ | |||||
• ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΡΟΤΟ ΡΟΔΕΛΑ & ΑΥΓΟ | ||||||
• ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ | ||||||
ΠΕΜΠΤΗ | • ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΕ ΡΥΖΙ | |||||
• ΦΡΕΣΚΟ ΦΡΟΥΤΟ (ΜΗΛΟ) | ||||||
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | • ΑΡΑΚΑΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ | |||||
• ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΡΟΤΟ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ & ΑΥΓΟ | ||||||
• ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ |
ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ 2024-2025 | ||||||
2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ | ||||||
ΔΕΥΤΕΡΑ | • ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΟΥΡΕ | |||||
• ΦΡΕΣΚΟ ΦΡΟΥΤΟ (ΜΗΛΟ) | ||||||
ΤΡΙΤΗ | •ΨΑΡΟΚΡΟΚΕΤΑ ΜΕ ΡΥΖΙ | |||||
•ΣΑΛΑΤΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙ | ||||||
• ΦΑΚΕΣ ΣΟΥΠΑ | ||||||
ΤΕΤΑΡΤΗ | • ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΡΟΤΟ ΡΟΔΕΛΑ & ΑΥΓΟ | |||||
• ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ | ||||||
ΠΕΜΠΤΗ | • ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΠΟΥΡΕ | |||||
• ΦΡΕΣΚΟ ΦΡΟΥΤΟ (ΜΗΛΟ) | ||||||
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | • ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ | |||||
• ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΡΟΤΟ ΡΟΔΕΛΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ & ΑΥΓΟ |
ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ 2024-2025 | ||||||
3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ | ||||||
ΔΕΥΤΕΡΑ | • ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΨΗΤΟ ΜΕ ΡΥΖΙ | |||||
• ΦΡΕΣΚΟ ΦΡΟΥΤΟ (ΜΗΛΟ) | ||||||
ΤΡΙΤΗ | • ΨΑΡΙ ΠΑΝΕ ΜΕ ΡΥΖΙ | |||||
•ΣΑΛΑΤΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙ | ||||||
• ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ | ||||||
ΤΕΤΑΡΤΗ | • ΡΕΒΥΘΙΑ ΛΕΜΟΝΑΤΑ | |||||
• ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΡΟΤΟ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΑΙ ΦΕΤΑ | ||||||
• ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ | ||||||
ΠΕΜΠΤΗ | • ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ | |||||
• ΦΡΕΣΚΟ ΦΡΟΥΤΟ (ΜΗΛΟ) | ||||||
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | • ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ | |||||
•ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΡΟΤΟ ΜΕ ΑΥΓΟ ΒΡΑΣΤΟ | ||||||
• ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ |
ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ 2024-2025 | ||||||
4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ | ||||||
ΔΕΥΤΕΡΑ | ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΜΕ ΠΟΥΡΕ | |||||
• ΦΡΕΣΚΟ ΦΡΟΥΤΟ (ΜΗΛΟ) | ||||||
ΤΡΙΤΗ | •ΨΑΡΟΚΡΟΚΕΤΑ ΜΕ ΡΥΖΙ | |||||
•ΣΑΛΑΤΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙ | ||||||
ΤΕΤΑΡΤΗ | • ΦΑΚΕΣ ΣΟΥΠΑ | |||||
•ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΡΟΤΟ ΡΟΔΕΛΑ ΜΕ ΑΥΓΟ ΒΡΑΣΤΟ | ||||||
• ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ | ||||||
ΠΕΜΠΤΗ | ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΨΗΤΟΥ ΚΑΙ ΡΥΖΙ | |||||
• ΦΡΕΣΚΟ ΦΡΟΥΤΟ (ΜΗΛΟ) | ||||||
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | • ΠΕΝΝΕΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ & ΛΑΧ/ΚΩΝ | |||||
• ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΡΟΤΟ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΑΙ ΦΕΤΑ |