ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ και OΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ,

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16-11-2020 ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27-11-2020.

ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18-11-2020, ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΞ  ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ WEBEX, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΗΔΗ, ΔΗΛ. ΑΠΟ ΤΙΣ 14:00 Μ.Μ.ΕΩΣ ΤΙΣ 16:20 Μ.Μ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ  ΣΥΝΤΟΜΩΝ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΩΝ. Η κάθε διδακτική ώρα θα έχει διάρκεια 30’.

· Το Υπουργείο Παιδείας έχει εξασφαλίσει δωρεάν χρήση δεδομένων (data) για όποιον συνδέεται στις πλατφόρμες με τις οποίες συνεργάζεται το Υπουργείο για την τηλεκπαίδευση.

· Ακόμη και αν κάποιος δεν έχει δυνατότητα σύνδεσης μέσω διαδικτύου, ακόμη και αν δεν έχει υπολογιστή, τάμπλετ, έξυπνο κινητό τηλέφωνο, μπορεί να συνδεθεί στην ψηφιακή τάξη και μέσω τηλεφώνου, με αστική χρέωση.

ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ MAIL ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ.

OΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ https://mathainoumestospiti.gov.gr/nipiagogeio-gia-mathites/

Παρακαλείσθε να παρακολουθείτε το ιστολόγιο του νηπιαγωγείου και το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο για να ενημερώνεστε άμεσα και έγκυρα.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ 7ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΥΡΓΟΥ