Παράταση εγγραφών

Παρατείνονται οι εγγραφές για τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά εώς Τετάρτη 31 Μαρτίου. Για την πρώτη εγγραφή στο νηπιαγωγείο ισχύει η ίδια διαδικασία όπως γινόταν από 1η-20 Μαρτίου και οι αιτήσεις εγγραφών στα δημόσια νηπιαγωγεία της χώρας θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  https://proti-eggrafi.services.gov.gr/   (αναλυτικές οδηγίες εδώ). 



Λήψη αρχείου

Ήρθαν οι Απόκριες!!

Σε πείσμα των καιρών που ζούμε, το καρναβάλι ήρθε πάλι παντού σκορπώντας γέλια και χαρά!!! Ταξιδέψαμε νοητά στην Ελλάδα και τα έθιμα της Αποκριάς, γίναμε κουδουνοφόροι από το Σοχό,γενίτσαροι και μπούλες από τη Νάουσα,  πεταχτήκαμε στη γειτονική Βενετία με τις εντυπωσιακές βενετσιάνικες μάσκες τους, χορέψαμε στους ρυθμούς του καρναβαλιού, κατασκευάσαμε μάσκες οικολογικές, γίναμε Minnie και Mickey ,μονόκεροι και γλυκά λιονταράκια , ετοιμάσαμε πολύχρωμους χαρταετούς για την Καθαρά Δευτέρα και σας στέλνουμε τις ευχές μας για χαρούμενεςΑποκριές και μια καταπληκτική Καθαρή Δευτέρα!!!

Καλή Σαρακοστή!!

  

 

*Make-A-Wish * Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος*

Το σχολείο μας για ακόμη μια χρονιά, παρά τις αντιξοότητες, συμμετείχε με επιτυχία στο Πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής!

“Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18 ετών που νοσούν από πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή δεν είναι απλά μια ευχή, είναι πολλά παραπάνω. Είναι το φως στο σκοτάδι. Είναι ο τρόπος να ξαναγίνει ένα παιδί, παιδί. Είναι η έμπρακτη απόδειξη ότι όλα είναι δυνατά. Ακόμη και το πιο μεγάλο, το πιο σπουδαίο, να γίνουν καλά.”

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εσάς που με τη βοήθειάς σας, μέσω της προσφορά σας , καταφέραμε να εκπληρωθεί η ευχή του 3χρονου Γιώργου, να αποκτήσει το παιδικό δωμάτιο που πάντα επιθυμούσε!!

(περισσότερα…)