Εγγραφές για το σχολικό έτος 2021-2022

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για το νέο σχολικό έτος θα πραγματοποιούνται κατά το διάστημα από 1η εώς 20 Μαρτίου 2021, και για το νηπιαγωγείο αφορούν μαθητές/τριες γεννημένους/ες το 2016 και το 2017. Η εγγραφή νηπίων/προνηπίων είναι υποχρεωτική ενώ εγγραφές μετά την 20η Μαρτίου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η εγγραφή πρoνηπίου στο δεύτερο έτος του Νηπιαγωγείου γίνεται αυτεπάγγελτα.

Οι αιτήσεις εγγραφών στα δημόσια νηπιαγωγεία της χώρας θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  https://proti-eggrafi.services.gov.gr/  (αναλυτικές οδηγίες παρακάτω).

(περισσότερα…)

Κλειστά παραμένουν τα σχολεία για απολύμανση

 

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου Κω, με απόφαση Δημάρχου, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 ώστε να πραγματοποιηθεί απολύμανση στους χώρους των σχολείων και τεστ ανίχνευσης στο εκπαιδευτικό προσωπικό, ως μέτρο πρόληψης από τον κορονοϊό.

 



Λήψη αρχείου

Παράτηση αναστολής λειτουργίας

**Έκτακτη Ανακοίνωση**

Σας ενημερώνουμε ότι, με απόφαση του Δημάρχου Κω, παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας και η διακοπή των δια ζώσης μαθημάτων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Κω την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που αναμένονται καθώς και των ιδιαιτέρα χαμηλών θερμοκρασιών.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας Webex.

 



Λήψη αρχείου

Αναστολή λειτουργίας νηπιαγωγείου λόγω καιρικών συνθηκών

**Έκτακτη Ανακοίνωση**

Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Δημάρχου Κω, αύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Κω αναστέλλουν τη δια ζώσης λειτουργία τους και θα παραμείνουν κλειστές λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που αναμένονται καθώς και των ιδιαιτέρα χαμηλών θερμοκρασιών. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας Webex.

Για το νηπιαγωγείο θα ισχύσει το πρόγραμμα 14:10-16:20. Αναλυτική ενημέρωση έχει σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 



Λήψη αρχείου

Ευχαριστήριο!

 

Οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό του 7ου Νηπιαγωγείου Κω, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά την εταιρία ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ για τη δωρεά παιχνιδιών στο νηπιαγωγείο μας. Με τη δωρεά αυτή ενισχύθηκε σημαντικά ο παιδαγωγικός και ψυχαγωγικός ρόλος του νηπιαγωγείου.

Μια τέτοια προσφορά αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ενδιαφέροντος στο δύσκολο έργο μας και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Το παρόν ευχαριστήριο αποτελεί το ελάχιστο δείγμα σεβασμού στην αξιέπαινη χειρονομία σας!

 

Εκ της Διευθύνσεως και του Συλλόγου Διδασκόντων

Καλωσόρισμα!

 

Με χαρά σας καλοσωρίζουμε στον ιστότοπο του 7ου Νηπιαγωγείου Κω! Εδώ θα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και ανακοινώσεις που αφορούν το σχολείο μας, άρθρα με υλικό για γονείς και εκπαιδευτικούς, ιδέες και προτάσεις για ενασχόληση και στο σπίτι καθώς και δράσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της σχολικής  χρονιάς!

Ελπίζουμε ο ιστότοπος αυτός να αποτελέσει ένα επιπλέον μέσο επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με γονείς και εκπαιδευτικούς.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση!