Πρόσκληση: “Σχολείο και Οικογένεια μαζί για το Παιδί”- 2η Επιμορφωτική Συνάντηση

Αγαπητοί μας γονείς/κηδεμόνες του 7ου Νηπιαγωγείου

Στα πλαίσια της δράσης του Νηπιαγωγείου μας «Σχολείο και Oικογένεια, μαζί για το παιδί», σας προσκαλούμε στη 2η κοινή μας επιμορφωτική συνάντηση με θέμα: “Παιδί και Συναισθήματα -Ο ρόλος της αναγνώρισης, διαχείρισης και έκφρασης των συναισθημάτων στην ευτυχία του παιδιού”.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί  διαδικτυακά, την Τετάρτη 30 Μαρτίου και ώρα 6:00μμ- 9:00μμ με εισηγήτρια την κοινωνική λειτουργό του Κέντρου Κοινότητας του δήμου Ιεράπετρας  κ.Ευαγγελία Νεραντζούλη.

 

Σύνδεσμος  για  τη σύνδεσή σας στη συνάντηση:

https://minedu-primary.webex.com/meet/mariastam

 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 7ου Νηπιαγωγείου

Ανακοίνωση: Διάθεση self-test για μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς από την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων:

Οι μαθητές όλων των βαθμίδων, εμβολιασμένοι και μη, καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί, μπορούν να προμηθευτούν από την Τετάρτη  30 Μαρτίου έως και την Τρίτη 5 Απριλίου, τρία (3) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των ημερών από 4 Απριλίου έως και 15 Απριλίου 2022 και για την επιστροφή από τις διακοπές του Πάσχα. 

Μαθητές και εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί θα εισέρχονται στις σχολικές τάξεις έχοντας υποβληθεί σε έναν αυτοδιαγνωστικό έλεγχο εβδομαδιαίως, ο οποίος θα πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο την Τρίτη.

-Η δωρεάν διάθεση self test από τα φαρμακεία γίνεται μόνο κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, ώστε κατά τις διημερεύσεις και διανυκτερεύσεις να μπορούν να εξυπηρετούν έκτακτες ανάγκες.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση ΕΔΩ

Ανακοίνωση: Προμήθεια Self Test από τα φαρμακεία 14/3/2022-17/3/2022

Σας ενημερώνουμε πως, 
οι μαθητές όλων των βαθμίδων, εμβολιασμένοι και μη, καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί, θα μπορούν να προμηθευτούν από τη Δευτέρα 14 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 17 Μαρτίου, πέντε (5) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά Self Test από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των ημερών από 18 Μαρτίου έως και  1 Απριλίου 2022.

Σχολείο και Οικογένεια, μαζί για το παιδί: 1η Επιμορφωτική Συνάντηση

Την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκε η 1η κοινή επιμορφωτική συνάντηση για γονείς και εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου μας, με Θέμα: “Παιδί και Όρια. Πώς και γιατί βάζουμε υγιή όρια”.

Ευχαριστούμε πολύ το Κέντρο Κοινότητας Ιεράπετρας, την εισηγήτρια κ.Μαγγίπα Αγορίτσα και όλους τους συμμετέχοντες και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη συνάντηση.

ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ! Δράση ενάντια στην ενδοσχολική βία και εκφοβισμό

main logo Σταμάτα το Bullyinglogos.png

Με αφορμή την 6η Μαρτίου, Σχολική Ημέρα Ενάντια στην Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”  πραγματοποιεί τη σχολική δράση “Μίλα Τώρα”. Με βασικό μήνυμα το «ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ» τα σχολεία και τα παιδιά συμμετέχουν και δημιουργούν το δικό τους μήνυμα ενάντια στο Bullying.

Το Νηπιαγωγείο μας στηρίζει σταθερά το χαμόγελο του παιδιού και συμμετέχει στην 9η σχολική ενέργεια ενάντια στη Ενδοσχολική Βία.

Δείτε τη  συμμετοχή μας στην ιστοσελίδα  : ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ

IMG 2021e44e02da5dcf055f988ccage3b6f3 V

(Οι δράσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο θεσμοθετημένης συνεργασίας του Χαμόγελου του παιδιού με το Υπουργείο Παιδείας).