Εκδήλωση για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου

Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση  θα αναμεταδοθεί  και ζωντανά   τη Δευτέρα 7.2.2022 και ώρα 18:00-19:30 στο κανάλι του SaferInternet4Kids.gr στο Facebook : https://www.facebook.com/SaferInternet4Kids.gr/live_videos/

Εδώ μπορείτε να βρείτε και το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Ανακοίνωση: Προμήθεια Self Tests από 2/2/2022

Από Τετάρτη 2/2/2022 έως και Τρίτη 8/2/2022 θα διατίθενται από τα φαρμακεία 5 δωρεάν Self Test για όλους του μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς.

ΠΡΟΣΟΧΉ!!! Από τις 17:00  το απόγευμα του Σαββάτου 5/2 ως τις 08:00 της Δευτέρας 7/2 το σύστημα διάθεσης self test δεν λειτουργεί.

Δείτε την ανακοίνωση του Π.Φ.Σ. ΕΔΩ

Επιστροφή στα σχολεία

Σας υπενθυμίζουμε πως τη Δευτέρα 31/1  τα παιδιά θα πρέπει να επιστρέψουν  στο σχολείο  με αρνητικό self test 24ώρου δηλωμένο στην πλατφόρμα edupass.

Ανακοίνωση: 27/1 και 28/1 -Κλειστά σχολεία και τηλεκπαίδευση

  •  Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Πέμπτη 27/1  και μεθαύριο Παρασκευή 28/1 όλα σχολεία του Νομού Λασιθίου θα παραμείνουν κλειστά και θα γίνει τηλεκπαίδευση.

Tο πρόγραμμα για το Νηπιαγωγείο είναι το εξής: 

Ώρα Από ΄Εως
08:30 09:00
09:20 09:50
10:10 10:40
  • Όταν το σχολείο  επαναλειτουργήσει, οι μαθητές πρέπει να  κάνουν  και να δηλώσουν self test έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευσή τους. Το επόμενο self test θα διενεργείται την προκαθορισμένη ημέρα (Δευτέρα και Πέμπτη για προσέλευση Τρίτη – Παρασκευή).

Πιστοποιητικό Αριστείας για την Εβδομάδα Προγραμματισμού

Το Νηπιαγωγείο μας συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κώδικα 2021 με τη  δραστηριότητα   The Dance of Earth Heroes  δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς μας μαθητές  να συμμετέχουν σε μια διεθνή κοινότητα και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον Προγραμματισμό.  Με αφορμή την πρόκληση της «Εβδομάδας Προγραμματισμού για Όλους» δημιουργήσαμε δίκτυο  δραστηριοτήτων προγραμματισμού  μέσω της συμμαχίας του e- twinning προγράμματος  Calling for Earth Heroes. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να διαδώσουμε το μήνυμα της σημασίας του προγραμματισμού και λάβαμε Πιστοποιητικό Αριστείας!

page 1

Ανακοίνωση: Ενημέρωση για τηλεκπαίδευση και self test -26/1/2022

Όπως ανακοινώθηκε  από το Υπουργείο Παιδείας:

  • Λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας,  αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση στις περιοχές τις οποίες τα σχολεία  παραμένουν κλειστά εξ αιτίας της κακοκαιρίας (Συμπεριλαμβάνεται η Περιφέρειά μας).
  • Για τη διενέργεια self test στις εν λόγω περιοχές θα δοθούν σύντομα  οδηγίες. 

Διαδικτυακή εκδήλωση για τον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς διαδικτύου 2022

Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, διοργανώνει τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00-19:30, διαδικτυακή εκδήλωση για τον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς διαδικτύου 2022. Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων και γονείς και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τη φόρμα συμμετοχής στην εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του saferinternet4kids.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Προμήθεια Αυτοδιαγνωστικών Τεστ 19-22/1/22

Αγαπητοί γονείς

Από αύριο Τετάρτη 19 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, μπορείτε να προμηθευτείτε πέντε (5) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, για την κάλυψη  του ελέγχου των ημερών από  24 Ιανουαρίου έως και 8 Φεβρουαρίου 2022.

Animals in Distress

Zώα σε κίνδυνο!

Τα παιδιά δίνουν φωνή στα ζώα που κινδυνεύουν.

Στην παρακάτω διαδραστική παρουσίαση μπορείτε να δείτε τη συλλογική δουλεία των συνεργαζόμενων σχολείων του προγράμματος  Calling For Earth Heroes για τα ζώα που κινδυνεύουν με εξαφάνιση.

Με την υποστήριξη των γονιών μας αναλάβαμε δράση! Στηρίζουμε  τις δράσεις  του wwf και υιοθετούμε  ένα  Πάντα και μια Τίγρη!

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς, ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας!!
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε να προμηθευτείτε 5 self tests από τα φαρμακεία της πόλης μας, μέχρι και το Σάββατο 8/1.  Είναι 3 για την πρώτη εβδομάδα και κανονικά 2 για τη δεύτερη. 
Την πρώτη εβδομάδα πρέπει τα παιδιά να κάνουν τεστ την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Πέμπτη. Δηλώνετε κανονικά το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα edupass και επιδεικνύετε το χαρτί στην νηπιαγωγό της τάξης. 
Οι Νηπιαγωγοί του 7ου Νηπιαγωγείου