ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με Υγεία!!!

Στο πλαίσιο της επαναλειτουργίας των σχολείων με δια ζώσης εκπαίδευση, τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 και για τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας θα πρέπει να να σας επισημάνουμε τα εξής:

  • Τα παιδιά που παρουσιάζουν συμπτώματα συμβατά με λοίμωξη covid-19 (πυρετός, βήχας, εμετός, ναυτία κτλ) θα πρέπει υποχρεωτικά να παραμένουν στο σπίτι, οι γονείς να επικοινωνούν με τον παιδίατρο και να ενημερώνουν το σχολείο.

  • Η μάσκα είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σχολείου. Για τον λόγο αυτό στο σχολείο μικροί και μεγάλοι θα προσέρχονται με μάσκα. Επίσης, θα πρέπει στην τσάντα τους οι μαθητές να έχουν τουλάχιστον δύο επιπλέον μάσκες μέσα σε μία καθαρή θήκη (πχ, κασετίνα, σακουλάκι).

  • Θα πρέπει κατά την προσέλευση των μαθητών το πρωί να διατηρείτε τις αποστάσεις. Το ίδιο και κατά την αποχώρηση (υπάρχουν σχετικές σημάνσεις στην είσοδο του σχολείου).

  • Επίσης για την αποφυγή συγχρωτισμού των γονέων και κηδεμόνων οι μαθητές του κάθε τμήματος θα αποχωρούν διαφορετική ώρα:

    Τμήμα Κ. Γιάννας: 12:55

    Τμήμα Κ. Μαρίας: 13:00

    Ολοήμερο:16:00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *