ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς ,

σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 το σχολείο επαναλειτουργεί. Για τον λόγο αυτό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

α) την Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για ενημέρωση και παράλληλα θα σας αποσταλεί ο τρόπος επαναλειτουργίας του σχολείου μας (υποτμήματα που θα λειτουργούν εκ περιτροπής) . Σας έχουμε αποστείλει σχετικό email με το σύνδεσμο.
β) όποιος κηδεμόνας επιθυμεί να μην προσέλθει το παιδί του στο σχολείο, κρίνοντας ότι έχει επισφαλή υγεία ή εξαιτίας ύπαρξης ατόμου ευπαθούς ομάδας στο σπίτι, μπορεί να αποστείλει υπεύθυνη δήλωση όπου θα αναγράφεται ότι για τους ανωτέρου λόγους ο/η μαθητής/τρια δε θα προσέλθει αυτό το διάστημα στο σχολείο.
(ενδεικτικό κείμενο: δηλώνω ότι” το παιδί μου …………………………………………………. (ονοματεπώνυμο) μαθητής/τρια του νηπιαγωγείου, δε θα παρακολουθήσει τα μαθήματα στο σχολείο, διότι υπάρχει στην οικογένειά μας άτομο που ανήκει σε ευπαθή ομάδα”).

Για τον καλύτερο προγραμματισμό της επαναλειτουργίας του σχολείου μας, παρακαλούμε να υποβάλετε την υπεύθυνη δήλωση μέχρι την Πέμπτη, 29 Μαΐου 2020 και ώρα 14.00 στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σχολείου mail@7nip-artem.att.sch.gr

Ηλεκτρονική φόρμα Υπεύθυνης Δήλωσης (συμπληρώνετε τα στοιχεία και το κείμενο , χωρίς υπογραφή)

Όποιος δε δύναται να συμπληρώσει και να στείλει ηλεκτρονικά την υπεύθυνη δήλωση, μπορεί να προσέλθει στο σχολείο (10.00 με 12.00) για την έντυπη συμπλήρωσή της.

Με εκτίμηση

7ο Νηπιαγωγείο Αρτέμιδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *