ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΗΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019-2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εγγραφή νηπίων στο Νηπιαγωγείο

 

Για την καλύτερη κι έγκαιρη ενημέρωσή σας για την διαδικασία εγγραφής των παιδιών σας στο Νηπιαγωγείο, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:

Στο Νηπιαγωγείο εγγράφονται υποχρεωτικά όσα νήπια γεννήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2014(ΝΗΠΙΑ) και 1η Ιανουαρίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2015 (Προνήπια).

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Από το σχολικό έτος 2019-2020 η φοίτηση των προνηπίων στα νηπιαγωγεία του Δήμου μας είναι υποχρεωτική. 

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν  το διάστημα από 6 μέχρι και 20 Μαϊου 2019 και ώρες 12:10-13:10

 

Για την εγγραφή στο Νηπιαγωγείο απαιτούνται:

α. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας για την εγγραφή του νηπίου στα οικεία μητρώα ή δημοτολόγια, στο οποίο αναγράφεται ολογράφως και αριθμητικώς η ημερομηνία γέννησης (Προσοχή: Δεν απαιτείται η προσκόμιση από το γονέα θα εκδοθεί από το σχολείο).

β. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.).    Εκτυπώστε εδώ  adym

δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο, κατά την κρίση του Προϊσταμένου του νηπιαγωγείου, φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του νηπίου.

ε. Δήλωση του γονέα ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση του νηπίου.

Όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στο Ολοήμερο τμήμα του Νηπιαγωγείου θα πρέπει να υποβάλλουν και σχετική αίτηση – δήλωση.

Προϋποθέσεις για εγγραφή στο Ολοήμερο τμήμα:

  • Βεβαίωση εργασίας και των δύο γονέων ή
  • Κάρτα ανεργίας
  • Ευπαθείς κοινωνικά ομάδες (Πολύτεκνοι/ τρίτεκνοι/ μονογονεϊκές οικογένειες)

Δεν γίνεται καμία εγγραφή νηπίου αν δεν έχει τη νόμιμη ηλικία.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία και συνεργασία στο τηλ.  22940-49101.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση