Ιούλ 22 2020

Eγγραφή μαθητών στην επόμενη τάξη

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

Μετά την οριστική κατανομή σε συγκεκριμένο ΓΕ.Λ ή ΕΠΑ.Λ. οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα ενημερωθούν μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr   και λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετικά επείγουσα ανάγκη να αντιμετωπιστούν οι άμεσοι κίνδυνοι από τη διάδοση του νέου κορωνοϊού COVID-19 οφείλουν να αποστείλουν:

  • Υπεύθυνη Δήλωση μέσω της ιστοσελίδας του https://www.gov.gr/
  • Φωτοτυπία της Αστυνομικής ταυτότητας του μαθητή/τριας,
  • Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (μόνο οι μαθητές/τριες της Α΄ Τάξης) από Γενικό ιατρό ή Παιδίατρο και
  • εκτύπωση της οριστικής τοποθέτησης του μαθητή/τριας στο σχολείο μας)

μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο σχολείο μας  (7lykkall@sch.gr) ή να παρουσιαστούν, κατόπιν συνεννόησης, για την οριστική εγγραφήανανέωση εγγραφής ή μετεγγραφή, προσκομίζοντας όσα δικαιολογητικά απαιτούνται κατά περίπτωση από την  1η Σεπτεμβρίου μέχρι την έναρξη των μαθημάτων (την 7η Σεπτεμβρίου 2020).

Το κείμενο που θα γράψετε στην Υπεύθυνη Δήλωση:
“Σύμφωνα με την παράγραφο Ε του άρθρου 9 περί Δικαιολογητικών Εγγραφής της με αριθμ. 79942/ΓΔ4/21-05-2019 (Β΄ 2005) Υ.Α., όπως τροποποιήθηκε με την με αρ.πρωτ. 73111/ΓΔ4/12-06-2020 (Β΄ 2397/2020) Υ.Α., με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις* που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του ν. 1599/1986 (Α΄75), δηλώνω ότι:
  1. σύμφωνα με το άρθρο 13 της ανωτέρω Υ.Α. είμαι ο/η νόμιμος/η κηδεμόνας του/της μαθητή/τριας      (το ονοματεπώνυμο του/της μαθητή/τριας) 
  2. αποδέχομαι την ηλεκτρονική ενημέρωση για ζητήματα της πορείας φοίτησης του/της μαθητή/τριας. Η ηλεκτρονική διεύθυνση για την παραλαβή των ηλεκτρονικών μηνυμάτων και ο αριθμός του τηλεφώνου, στον οποίο θα αποστέλλονται τα σύντομα μηνύματα (SMS), είναι αυτά που έχω συμπληρώσει στα αντίστοιχα πεδία της παρούσας αίτησης.
  3. ο/η εγγραφόμενος/η μαθητής/τρια δεν φοιτά σε άλλο Γενικό Λύκειο ή Επαγγελματικό Λύκειο ή σχολείο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οποιουδήποτε Υπουργείου ή σε σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευση ή στο μεταλυκειακό έτος-τάξη μαθητείας των ΕΠΑ.Λ. σε Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) ή αντίστοιχων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του εξωτερικού, σύμφωνα με την παράγραφο ΙΕ του άρθρου 9 περί Διπλής Φοίτησης.
  4. ο/η εγγραφόμενος/η μαθητής/τρια δεν είναι κάτοχος Απολυτηρίου Λυκείου.”
Όταν ολοκληρώσετε την Υπεύθυνη δήλωση  στο  www.gov.gr αποθηκεύετε το αρχείο σε μορφή PDF και το στέλνετε συνημμένο στο email μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά.
Το ΑΔΥΜ είναι απαραίτητο μόνο για τους μαθητές της Α΄ Τάξης.



Λήψη αρχείου

 

14 απαντήσεις μέχρι τώρα




Λυπούμαστε αλλά δεν επιτρέπεται η προσθήκη σχολίων προς το παρόν.