Εγγραφές των μαθητών της Γ Γυμνασίου στο Λύκειο

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σε σύντομο χρονικό διάστημα ολοκληρώνεται η επικαιροποίηση των στοιχείων των μαθητών/μαθητριών της Γ τάξης  προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κατανομή τους στα Γενικά Λύκεια της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, για το σχολικό έτος 2024-2025.

Ως εκ τούτου πρέπει άμεσα, όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει, να συμπληρώσετε τη δήλωση επικαιροποίησης των στοιχείων αυτών, για να ενημερωθεί το myschool.

Σας γνωστοποιούμε τα εξής:

1.Τα στοιχεία που θα γράψετε στο πάνω μέρος της δήλωσης πρέπει να είναι ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ,το καλοκαίρι ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ!

2.Το ονοματεπώνυμο  του γονέα πρέπει να είναι γραμμένο όπως είναι καταχωρισμένο στην εφορία. Παρακαλούμε να είναι ευανάγνωστο.

3.Ο γονέας που θα συμπληρώσει τη δήλωση πρέπει να έχει  προσωπικούς κωδικούς taxisnet,γιατί μέσω της πλατφόρμας e-eggrafes θα κάνει την εγγραφή του παιδιού του το καλοκαίρι και μόνο με τους κωδικούς αυτούς μπορεί να μπει.

4.Σε περίπτωση που έχετε αλλάξει διεύθυνση κατοικίας από τότε που γράψατε στο παιδί σας στο Γυμνάσιο και δεν μας έχετε ενημερώσει, θα πρέπει να έρθετε  άμεσα στο σχολείο μας για να συμπληρώσετε  μια  δήλωση αλλαγής διεύθυνσης μόνιμης κατοικίας. Για να γίνει αυτό, χρειάζεται να έχετε μαζί σας τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την αλλαγή :αντίγραφο Ε1 και λογαριασμός ρεύματος, που να πιστοποιούν τη διεύθυνση που γράψατε στην υπεύθυνη  δήλωση επικαιροποίησης των στοιχείων σας, που συμπληρώσατε.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό να γίνει, καθώς η κατανομή των μαθητών/τριών της Γ΄τάξης στα Γενικά Λύκεια θα γίνει, όπως κάθε χρόνο, με κριτήριο τη διεύθυνση με την οποία έγινε η εγγραφή τους στο σχολείο μας. Αν αλλάξατε λοιπόν διεύθυνση κατοικίας στο μεταξύ, πρέπει να ενημερωθεί το myschool. Διαφορετικά το παιδί σας θα καταχωριστεί σε Γενικό Λύκειο με βάση την παλιά σας διεύθυνση κατοικίας.

5.Τη δήλωση επικαιροποίησης των στοιχείων σας ,θα συμπληρώσετε βεβαίως και όσοι γονείς γράψετε τα παιδιά σας στα ΕΠΑΛ. Θα συμπληρώσετε το αντίστοιχο πεδίο στη δήλωση και αν έχετε κάποια προτίμηση ,θα γράψετε και το ΕΠΑΛ ακριβώς που θέλετε.πχ.6ο ΕΠΑΛ

Αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα  σε ποιο ΕΠΑΛ ακριβώς θα πάει το παιδί σας, αυτό μπορεί να γίνει και αργότερα, κατόπιν δικής μας ενημέρωσης.

  1. Αν υπάρχει μεγαλύτερος αδερφός/φή που φοιτά τώρα στην Α΄  ή στη  Β’ Λυκείου και επιθυμείτε το παιδί σας να φοιτήσει στο ίδιο Λύκειο, ανεξαρτήτως διεύθυνσης, θα πρέπει να συμπληρώσετε και τη Δήλωση Συμφοίτησης αδελφών.

Σας επισυνάπτουμε τις δύο δηλώσεις που πρέπει να συμπληρώσετε.

Παρακαλούμε οι δηλώσεις να σταλούν πίσω συμπληρωμένες  με  μέιλ,(στο: mail@7gym-patras.ach.sch.gr 

τίτλος μέιλ: εγγραφή στο Λύκειο) το συντομότερο δυνατό. Καταληκτική ημερομηνία: 29-2-24

Σε περίπτωση που αδυνατείτε να στείλετε μέιλ, θα δοθεί φωτοτυπία στο παιδί σας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΦΟΙΤΗΣΗΣ ΑΔΕΛΦΩΝ

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση