Τελικός Πινγκ Πονγκ μεταξύ 7ου και 3ου Γυμνασίου.Νίκη ψυχολογίας του Γκουντάνη Ανδρέα με 2-1 σετ-Μάρτιος 2023

1

 

Την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε ο τελικός πινγκ πονγκ μεταξύ του 7ου και 3ου Γυμνασίου.Ο μαθητής του 7ου Γυμνασίου Γκουντάνης Ανδρέας νίκησε τον μαθητή του 3ου Γυμνασίου Ανδρέα Λεοντίου μετά από μια γερή αναμέτρηση και ανατροπή,με 2-1 σετ.

Έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι υψηλού επιπέδου,γεγονός που δεν συμβαίνει συχνά σε σχολικό επίπεδο,οι δύο αθλητές παρουσίασαν μια πολύ δυνατή κόντρα μεταξύ τους,σε έναν αμφίρροπο αγώνα και ενώ προηγήθηκε ο Λεοντίου με 1-0 σετ.

Ωστόσο ο Γκουντάνης έδειξε χαρακτήρα και με κρύο αίμα ελαχιστοποίησε τα λάθη και  βρήκε λύσεις με forehand spin, δύσκολες σπρωχτές μπάλες με το «δοντάκι» και άμυνες με φάλτσο-άφαλτσο,καταφέρνοντας έτσι να ανατρέψει το σκορ και να κερδίσει τον μεγάλο τελικό.

 

6 2

 

5 3

 

4 3

 

«Ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση»,δήλωσε ο Γκουντάνης, «με έναν πολύ άξιο αντίπαλο.Με δυσκόλεψε πολύ.Είναι μια νίκη ψυχολογίας μιας και είχα να αντιμετωπίσω το φαβορί του 3ου Γυμνασίου.Η ψυχραιμία που έδειξα θεωρώ ότι με βοήθησε καθοριστικά μετά το 1-0 σετ υπέρ του Λεοντίου»

Τον τελικό παρακολούθησαν οι μαθητές και των δύο σχολείων οι οποίοι με τον ενθουσιασμό και τα συνθήματά τους  ενθάρρυναν τους παίκτες ,δίνοντας παλμό στον αγώνα.

 

2 3

 

3 4

 

Διοργανωτής αγώνα : Εφέπουλος Κωνσταντίνος,γυμναστής του 7ου Γυμνασίου.

Φωτογραφίες :Παπαθεοδώρου Δήμητρα,Ταραμπέρη Αφροδίτη,καθηγήτριες του 7ου Γυμνασίου.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση