Διδακτική επίσκεψη της Γ τάξης στη Βουλή των Ελλήνων

 

 

 

2

 

Όπως έχει ήδη αναφερθεί σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας,την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023,οι μαθητές της Γ τάξης  του σχολείου μας θα πραγματοποιήσουν διδακτική επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

8.00 :Συγκέντρωση και αναχώρηση των μαθητών από τις οδούς Χαραλάμπη και Γούναρη

10.30 :Στάση στην Ακράτα

12.30 : Άφιξη στην Αθήνα

13.00-14.00 :Επίσκεψη στη Βουλή

14.00-16.00 :  Ελεύθερη ώρα για φαγητό

16.00 : Αναχώρηση από Αθήνα

18.00 : Στάση στην Ακράτα

20.00 : Άφιξη στην Πάτρα-Αποβίβαση των μαθητών στις οδούς Χαραλάμπη και Γούναρη και επιστροφή στα σπίτια τους.

Η μετακίνηση θα γίνει με ένα (1) τουριστικό λεωφορείο καθώς θα συμμετάσχουν στη διδακτική επίσκεψη 42 μαθητές.Μετά από τις προσφορές που δεχτήκαμε,το τουριστικό γραφείο που έχει αναλάβει τη μετακίνηση των μαθητών είναι το Pelops Land Travel.

Αρχηγός της διδακτικής επίσκεψης θα είναι η κ.Χριστάκου Δέσποινα ,καθηγήτρια Κοινωνικών Επιστημών και υπεύθυνοι συνοδοί καθηγητές η κ.Βλάχου Σουσάνα ,Φυσικός και η κ.Παπαδοπούλου Καλλιόπη,Φιλόλογος.

Το κόστος μεταφοράς  για κάθε μαθητή ανέρχεται στα 18,3 ευρώ.

Παρακαλούμε ,ει δυνατόν,να έχουν όλοι οι μαθητές μαζί τους κινητό τηλέφωνο,τον αριθμό του οποίου πρέπει να δώσουν στην υπεύθυνη καθηγήτρια κ.Χριστάκου.Επίσης πρέπει να έχουν μαζί τους μια μάσκα ,σε περίπτωση που χρειαστεί, κατά την ξενάγησή τους στη Βουλή.Τέλος,θεωρείται αυτονόητο ότι θα ακολουθούν τις υποδείξεις των συνοδών καθηγητών τους,χωρίς να δημιουργούν προβλήματα.

Οι μαθητές που δεν θα συμμετάσχουν στην επίσκεψη θα παραμείνουν στο σχολείο καθ’όλη τη διάρκεια του ωρολογίου προγράμματος εκείνης της ημέρας και θα απασχοληθούν σε σχολικές δραστηριότητες όπως ορίζεται στην ΥΑ 20883/ΓΔ4/12-02-2020

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων