Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου

.jpg

Α.Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 ,μετά τη σχολική γιορτή ,το σχολείο μας θα συμμετάσχει στο προσκύνημα που θα πραγματοποιηθεί στο Μνημείο της Ελευθερίας στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Πλατεία Όλγας),για απόδοση φόρου τιμής και ευγνωμοσύνης στους ήρωες του έπους του 1940.

Το σχολείο μας θα μετάσχει στην εκδήλωση αυτή με το τμήμα των κοριτσιών που θα παρελάσει την επόμενη μέρα.Μαζί με το τμήμα θα είναι και η σημαιοφόρος με τους παραστάτες,που θα φέρουν τη σημεία του σχολείου μας.

‘Ολοι οι μαθητές που θα πάρουν μέρος στην εκδήλωση θα έρθουν σχολείο με τη στολή της παρέλασης.Τις 2 πρώτες ώρες θα γίνει η σχολική γιορτή και στη συνέχεια θα πάνε στην πλατεία Όλγας όπου θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση στεφάνων(ώρα προσέλευσης στο Μνημείο  10.15 π.μ.)

Μετά το τέλος της εκδήλωσης το τμήμα θα διαλυθεί με απόλυτη τάξη.

B.Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022,οι μαθητές του σχολείου μας που θα παρελάσουν,θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο συγκέντρωσης το αργότερο ως τις 11.30 π.μ. Το σχολείο μας ανήκει στην  Γ΄Φάλαγγα της παρέλασης.Προηγούνται 2 Φάλαγγες και ακολουθούν 2 ακόμα Φάλαγγες πίσω από τη δική μας.Στην Γ΄Φάλαγγα  ανήκουν τα δημόσια και ιδιωτικά γυμνάσια.

Ως χώρος συγκέντρωσης των τμημάτων της παρέλασης ορίζεται η οδός Αγ.Ανδρέου και συγκεκριμένα μεταξύ των οδών Κολοκοτρώνη και Φαβιέρου.Η κεφαλή της Α΄Φάλαγγας θα είναι επί της Αγ.Ανδρέου και Κολοκοτρώνη και το  τέλος της Ε΄Φάλαγγας θα είναι Αγ.Ανδρέου και Φαβιέρου περίπου.Συνεπώς τα τμήματα του δικού μας σχολείου θα συγκεντρωθούν ενδιάμεσα,λογικά στη συμβολή των οδών Αγ. Ανδρέου και  28ης Οκτωβρίου (πρώην Καρόλου) κοντά στον Ερυθρό Σταυρό.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Η σημαιοφόρος του σχολείου μας πρέπει να βρίσκεται την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου και ώρα 10.45 στο Μνημείο Πεσόντων (Πλατεία Όλγας) ως τιμητική φρουρά και θα παραμείνει εκεί μέχρι να τελειώσει η επιμνημόσυνος δέηση και η κατάθεση των στεφάνων και στη συνέχεια θα μεταβεί αμέσως στον χώρο που θα βρίσκονται τα τμήματα του σχολείου μας.

Μετά το τέλος της Παρέλασης  τα τμήματα θα διαλυθούν με απόλυτη τάξη πάνω στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα,στη δεξιά μεριά του προαυλίου.

Υπεύθυνος καθηγητής:Εφέπουλος Κων/νος

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση