Εγγραφές μαθητών για το σχολικό έτος 2022-2023

Οι εγγραφές των μαθητών για το Σχολικό Έτος 2022-2023 πραγματοποιούνται από τηνΠέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022 έως και την έναρξη των μαθημάτων.

Οδηγίες κηδεμόνων μαθητών που εγγράφονται στην Α’  τάξη

Για την εγγραφή μαθητή/τριας της Α’ τάξης στο Γυμνάσιο οι κηδεμόνες καλούνται, προκειμένου να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους, να συμπληρώσουν  τα παρακάτω δικαιολογητικά τα οποία θα δοθούν στους μαθητές μέσα στις τάξεις τους :

α) Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 του κηδεμόνα του/ της μαθητή/τριας στην οποία  δηλώνεται η νόμιμη άσκηση της κηδεμονίας. Στην ίδια υπεύθυνη δήλωση δηλώνεται η αποδοχή της ηλεκτρονικής ενημέρωσης για ζητήματα της πορείας φοίτησης του/της μαθητή/τριας, καθώς και η ηλεκτρονική διεύθυνση για την παραλαβή των ηλεκτρονικών μηνυμάτων ή ο αριθμός του τηλεφώνου στο οποίο θα αποστέλλονται τα σύντομα μηνύματα (SMS).

Στην περίπτωση διάσπασης της συμβίωσης των κηδεμόνων θα πρέπει να υποβάλλονται δύο υπεύθυνες δηλώσεις με τα προσωπικά στοιχεία των γονέων.

β) Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) που είναι απαραίτητο για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής και πρέπει να το προσκομίσετε το αργότερο έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

  • Οι κηδεμόνες θα πρέπει άμεσα να ενημερώσουν το σχολείο για τυχόν μαθησιακές δυσκολίες των παιδιών τους προσκομίζοντας πιστοποιητικό από δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή το ΚΕΣΥ.
  • Όσοι μαθητές δικαιούνται απαλλαγή από μαθήματα θα πρέπει άμεσα οι κηδεμόνες τους να υποβάλλουν αίτηση στο σχολείο.
  • Για τους μαθητές των οποίων η ιθαγένεια – υπηκοότητά τους δεν είναι Ελληνική  απαιτείται πρόσφατο πιστοποιητικό επίσημα μεταφρασμένο.

Για τους μαθητές της Β’ και Γ’ τάξης αν υπάρχει κάποια μεταβολή στα οικογενειακά ή και στα στοιχεία επικοινωνίας (Διεύθυνση, τηλέφωνο κ.λ.π) ο κηδεμόνας θα πρέπει να υπογράψει νέα υπεύθυνη δήλωση.

  • Την Υπεύθυνη δήλωση πρέπει να την προσκομίσετε μέχρι την έναρξη των μαθημάτων είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: mail@7gym–patras.ach.sch.gr είτε και αυτοπροσώπως .

Από το γραφείο

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση