ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022

0

Συγγραφέας: 7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ | Κατηγορία Ανακοινώσεις | , στις 10-09-2021

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου τα παιδιά πρέπει να έρθουν στο σχολείο κανονικά 8.15 πμ. Πρέπει απαραιτήτως να φορούν μάσκα. Όσα παιδιά είναι εμβολιασμένα πρέπει να μας προσκομίσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης εκτυπωμένο σε χαρτί. Αυτό το χαρτί θα πρέπει να έχουν μαζί τους και κάθε Τρίτη και Πέμπτη που θα έρχονται στο σχολείο. Αν κάποιο παιδί δεν έχει τίποτε από τα παραπάνω, πρέπει να έχει εκτυπωμένο το αρνητικό αποτέλεσμα self test και τη Δευτέρα και από εκεί και πέρα κάθε Τρίτη και Πέμπτη. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ.
Τα παιδιά θα μπουν κανονικά στις αίθουσες την 1η ώρα. Στις 9.00πμ, και ενώ τα παιδιά θα βρίσκονται στις αίθουσες, θα τελεστεί στο προαύλιο ο αγιασμός ενώπιον αντιπροσωπείας μαθητών (οι 2 πρώτοι από τον κατάλογο κάθε τμήματος). Στη συνέχεια θα αγιαστούν οι αίθουσες από τον ιερέα και οι μαθητές θα βγουν στο διάλειμμα. Τα παιδιά της Α΄ τάξης θα σχολάσουν 9.45, γιατί θα πάρουν τα βιβλία την Τρίτη, οπότε την Τρίτη πρέπει να φέρουν και τσάντα για να τα παραλάβουν.
Τα παιδιά της Β΄ και Γ΄ τάξης θα παραλάβουν τα βιβλία τους τη Δευτέρα, γι’ αυτό πρέπει να έχουν μαζί τους τσάντα. Τα παιδιά όλων των τάξεων τη Δευτέρα πρέπει να έχουν μαζί τους τετράδιο και στυλό για να γράψουν το πρόχειρο πρόγραμμα που θα τους δώσουμε.

Καλή αρχή, με υγεία, σε μια χρονιά που ευχόμαστε να είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Η διευθύντρια Δ. Τρόντζα

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση