Αξιολόγηση προσφορών ταξιδιωτικών γραφείων για το Ναύπλιο

Αξιολόγηση προσφορών ταξιδιωτικών γραφείων για την πραγματοποίηση Μονοήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στο Ναύπλιο.

Σήμερα Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 12:30  συνεδρίασε στο γραφείο του Δ/ντη η ορισμένη με την πράξη 5/4-09-2023 επιτροπή αξιολόγησης προσφορών σύμφωνα με την 519/21-02-2024 πρόσκληση, για να εξετάσει τις προσφορές που δόθηκαν για την μονοήμερη μετακίνηση μαθητών στο Ναύπλιο την 7η Μαρτίου 2024.

Η Επιτροπή προχώρησε στην διαδικασία αξιολόγησης ως εξής:
κρίνοντας καθ’ όλα νόμιμη τη διαδικασία προκήρυξης της εκδρομής και σύμφωνη με την Υ.Α. 20883/ΓΔ4/13-02-20 που αφορά τις εκδρομές –μετακινήσεις των μαθητών,
παρέλαβε πέντε (05) κλειστές προσφορές από τα πρακτορεία

  1. Tsukalas Travel, 220 €
  2. ZAFEIROPOULOS TRAVEL, 265€
  3. TRIGILIDAS TRAVEL, 280€
  4. ΔΑΒΙΛΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 320€
  5. KALAMATA TRAVEL, 395€

Η επιτροπή αφού μελέτησε διεξοδικά τις υποβαλλόμενες προσφορές και αφού έλαβε υπόψιν  το συμφέρον τον μαθητών α π ο φ α σ ί ζ ε ι ομόφωνα να κατακυρώσει την ευθύνη διοργάνωσης της Μονοήμερης εκδρομής στο Ναύπλιο στο ταξιδιωτικό γραφείο  Tsukalas Travel, επειδή η προσφορά είναι σύμφωνη με τους όρους της προκήρυξης , είναι η πλέον συμφέρουσα και παρέχει εγγυήσεις για την σωστή και ομαλή πραγματοποίηση της εκδρομής.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΚΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής

Ο Δντής

Καρακατσιάνης Ιωάννης

 

Τα μέλη

Καραλιά Αντωνία

Τσιάγκρα Σταυρούλα

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση