ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΝΕΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΗΑΡ ΗΣΤ

Σας ενημερώνουμε ότι το Σχολείο, την Τετάρτη 15/12/2021 η Γ’ τάξη και την Πέμπτη 16/12/21 η Β’ τάξη, στο πλαίσιο του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής, θα πραγματοποιήσει διδακτική επίσκεψη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΝΗΑΡ ΗΣΤ στη Καισαριανή. Η μετακίνηση των μαθητών θα γίνει με Τουριστικά λεωφορεία, τα οποία θα αναχωρήσουν στις 08:30 π.μ. από το Σχολείο, ενώ η ώρα αναχώρησης από τη Καισαριανή θα γίνει στις 12:45 μ.μ.
Επειδή στο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων δεν υπάρχει κατάστημα διάθεσης προϊόντων, καλό είναι με ευθύνη και μέριμνα των γονέων/κηδεμόνων οι μαθητές/τριες να προμηθευτούν πρόχειρο φαγητό και νερό από το σπίτι τους. Σε κάθε περίπτωση, για το σκοπό αυτό, το κυλικείο της σχολικής μονάδας θα είναι ανοιχτό πριν την αναχώρηση των μαθητών/τριών.
Τέλος, όσοι μαθητές/μαθήτριες δεν ακολουθήσουν, δηλ. δεν θα συμμετέχουν στην παραπάνω δραστηριότητα της σχολικής μονάδας, θα παραμείνουν στο σχολείο για να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους.


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΤΗΣ Γ! ΤΑΞΗΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ 1ου ΚΑΙ 2ου ΕΠΑΛ ΑΙΓΑΛΕΩ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες
Σας γνωρίζουμε ότι τη Δευτέρα 13/12/21, το σχολείο διοργανώνει διδακτική επίσκεψη για τους μαθητές της Γ’ τάξης στα εργαστηριακά κέντρα των 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω.
Η ως άνω διδακτική επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο της ενημέρωσης των μαθητών της Γ’ τάξης για τις δυνατότητες επιλογών φοίτησής τους στην επόμενη βαθμίδα της εκπαίδευσης.
Για την ενημέρωσή σας, οι μαθητές θα κάνουν μάθημα την 1η, 6η και την 7η ώρα.


Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις ανακοινώσεις