Ενημέρωση γονέων – κηδεμόνων για επίσκεψη στο ΟΑΚΑ [24/11/2021]

  Σας ενημερώνουμε ότι το Σχολείο, την Τετάρτη 24/11/2021, στο πλαίσιο του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής, θα πραγματοποιήσει διδακτική επίσκεψη στο ΟΑΚΑ. Η μετακίνηση των μαθητών θα γίνει με Τουριστικά λεωφορεία, τα οποία θα αναχωρήσουν στις 08:30 π.μ. από το Σχολείο, ενώ η ώρα αναχώρησης από το ΟΑΚΑ θα γίνει στις 12:45 μ.μ.

  Επειδή στο χώρο του ΟΑΚΑ δεν υπάρχει κατάστημα διάθεσης προϊόντων αλλά μόνο μηχάνημα αυτόματης πώλησης, καλό είναι με ευθύνη και μέριμνα των γονέων/κηδεμόνων οι μαθητές/τριες να προμηθευτούν πρόχειρο φαγητό και νερό από το σπίτι τους. Σε κάθε περίπτωση, για το σκοπό αυτό, το κυλικείο της σχολικής μονάδας θα είναι ανοιχτό πριν την αναχώρηση των μαθητών/τριών.

  Τέλος, όσοι μαθητές/μαθήτριες δεν επιθυμούν να πάνε στο ΟΑΚΑ, ήτοι να συμμετέχουν στην ως άνω δραστηριότητα της σχολικής μονάδας, θα παραμείνουν στο σχολείο για να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους. Σημειώνεται ότι την ημέρα εκείνη το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά και η ώρα αποχώρησης των μαθητών/τριών θα γίνει στις 12:15 μ.μ.