Επαναλειτουργία Σχολικής Μονάδας από τη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου

Παρασκευή, 8/1/2021

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε για την επαναλειτουργία του σχολείου μας (Πρωινή Ζώνη, Πρωινός κύκλος και Ολοήμερο καθώς και το πρόγραμμα της σίτισης των μαθητών ) από Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 σύμφωνα με τις έως τώρα οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και λαμβάνοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας από τον ιό SARS-Cov2. Σχετικές οδηγίες λειτουργίας του σχολείου λόγω Covid -19  έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας.  Το σχολείο μας έχει απολυμανθεί από συνεργείο του Δήμου κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Για την αποφυγή του συγχρωτισμού των συνοδών των μαθητών έξω από την είσοδο του σχολείου, διαφοροποιήθηκε η είσοδος προσέλευσης των μαθητών της Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξης, οι οποίοι θα εισέρχονται στο σχολείο από την είσοδο επί της οδού Περικλέους (είσοδος οχημάτων). Οι μικρότεροι μαθητές της Α’, Β’ και Γ’ τάξης θα εισέρχονται από την κεντρική είσοδο του σχολείου. Η αποχώρηση θα γίνεται όπως γινόταν έως τώρα, από τις  τρεις εξόδους.

Επιπλέον μέσα στην εβδομάδα οι μαθητές θα παραλάβουν τις βεβαιώσεις μετακίνησης των μαθητών από και προς το σχολείο και σε κλειστό φάκελο θα τους επιδοθεί η βαθμολογία για το Α’ τρίμηνο.

Για οποιαδήποτε αλλαγή παρακαλούμε να ενημερώνεστε και από το ιστολόγιο (blog) του σχολείου μας στην ηλεκτρ. διεύθυνση https://blogs.sch.gr/7dimstav/

 

 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 7ου ΔΣ Σταυρούπολης

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση