ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ 15/9/20

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Κατ΄αρχάς θα θέλαμε να εφιστήσουμε την προσοχή σας στα παρακάτω, για να προστατευτεί η υγεία πρωτίστως των παιδιών σας:

Αν ένα παιδί είναι αδιάθετο το πρωί,για παράδειγμα αισθάνεται ρίγος,μυαλγία, δυσκολία στην κατάποση,πονοκέφαλο, πονόκοιλο, τάση για εμετό,διάρροια ή παρουσιάζει πυρετό ή/και βήχα, είναι απαραίτητο να το κρατήσετε στο σπίτι, διότι αν εμφανίσει αυτά τα συμπτώματα στο σχολείο θα ειδοποιηθείτε αμέσως να το παραλάβετε (σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ).

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

Σχετικά με τη σίτιση στο Ολοήμερο πρόγραμμα, καλό θα ήταν τις πρώτες ημέρες  να εφοδιάζετε τα παιδιά με τροφή που δεν χρειάζεται ζέσταμα, μέχρι να οριστικοποιηθεί η παρουσία Τραπεζοκόμου. Και πάλι σας καλούμε να συνδράμετε τον Σύλλογο Γονέων του Σχολείου μας σε αυτό το εγχείρημα (email: sg.7dim.neas.ionias@gmail.com).

Κάθε πρωί, ξεκινώντας από τις 15/9/20, οι μαθητές θα προσέρχονται κατά τις ώρες 8:00-8:15 στο Σχολείο (είσοδος από την κεντρική αυλόπορτα) και θα πηγαίνουν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στις τάξεις τους, δηλαδή δεν θα παραμένουν στην αυλή. Στις 8:15 η αυλόπορτα θα κλείνει, για την ομαλή διεξαγωγή του μαθήματος, και θα ανοίγει στο πρώτο διάλειμμα (στις 9.00) για την περίπτωση αργοπορίας παιδιού λόγω ιατρικού θέματος.Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά πρέπει υποχρεωτικά να φορούν μάσκα. Αν κάποιο παιδί ανήκει στις ομάδες μαθητών που εξαιρούνται από τη χρήση μάσκας, ο γονέας  παρακαλείται να στείλει με email υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα γίνεται χρήση μάσκας. καθώς και τη σχετική ιατρική γνωμάτευση.

Το μεσημέρι στο σχόλασμα (στις 13:15)  οι μαθητές της Α΄και Β΄τάξης θα αποχωρούν από την αυλόπορτα που είναι κοντά στο μεγάλο υπόστεγο, όχι την κεντρική.Οι μαθητές θα παρατάσσονται κοντά στο υπόστεγο  με εποπτεία των εκπαιδευτικών.Οι μαθητές των υπόλοιπων τάξεων θα αποχωρούν από την κεντρική αυλόπορτα. Καθημερινά θα γίνονται τρία διαλείμματα σε δύο ομάδες τμημάτων (διαφορετικά διαλείμματα για κάθε ομάδα).

Δεν επιτρέπεται τα παιδιά να φέρνουν μπάλες ή  άλλα αντικείμενα.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η είσοδος γονέων ή άλλων προσώπων στο Σχολείο επιτρέπεται μόνο με ραντεβού στα τηλέφωνα 210-2798403 και 210-2796996.

Καλή αρχή!

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων

 

 

Αφήστε μια απάντηση