ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ- ΟΛΟΗΜΕΡΟ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

Το πρωί οι μαθητές θα προσέρχονται 8:00-8:15 στο σχολείο (είσοδος από την κεντρική αυλόπορτα) και θα πηγαίνουν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στις τάξεις τους, δηλαδή δεν θα παραμένουν στην αυλή.

Το μεσημέρι ΟΛΟΙ οι μαθητές θα αποχωρούν (13:15)από την αυλόπορτα που είναι κοντά στο μεγάλο υπόστεγο, όχι την κεντρική. Οι μαθητές θα παρατάσσονται κοντά στο υπόστεγο και θα διατηρούν ικανές αποστάσεις μεταξύ τους, πάντα με εποπτεία των εκπαιδευτικών.

Καθημερινά θα γίνονται ΔΥΟ διαλείμματα. Οι μαθητές θα εξέρχονται στην αυλή, θα παραμένουν σε συγκεκριμένο χώρο και θα επιστρέφουν αργότερα στα τμήματά τους σταδιακά και επιτηρούμενα.

Σε κάθε διάλειμμα θα παρευρίσκονται τόσοι εφημερεύοντες εκπαιδευτικοί όσα είναι τα τμήματα (οι μαθητές θα βγαίνουν διάλειμμα σε δύο ομάδες τμημάτων), και επιπλέον θα επιτηρούνται οι βρύσες και οι τουαλέτες . Δεν επιτρέπεται το παιχνίδι με μπάλες ή άλλα αντικείμενα.

Η χρήση μάσκας από εκπαιδευτικούς και μαθητές είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ. Είναι υποχρεωτική μόνο για τους εκπαιδευτικούς που προσφέρουν Παράλληλη Στήριξη κατά την ώρα άσκησης των καθηκόντων τους.

Τέλος, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ: ο κάθε μαθητής να διαθέτει το δικό του μαρκαδόρο (όποιο χρώμα θέλει) για να γράφει στον πίνακα της τάξης. Αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και την επόμενη σχολική χρονιά. Η αγορά του είναι προαιρετική και συστήνεται για λόγους αποτροπής κοινής χρήσης αντικειμένων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ:Παρακαλούνται οι γονείς που δεν το έχουν ήδη κάνει, να στείλουν την αίτηση ολοημέρου για την επόμενη σχολική χρονιά (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ) είτε με το τέκνο τους όταν έρθει στο σχολείο είτε με e-mail έως τις 10/6/20. Τον Σεπτέμβριο δεν θα γίνουν δεκτές αιτήσεις για το Ολοήμερο.

Καλή επανέναρξη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση